2777
2789
عنوان

آقایون یه سوال داشتم

350 بازدید | 17 پست

میخوام بدونم شما همون اندازه روخانومتون غیرت وتعصب دارین رو آبجی هاتونم دارین😅

آره عاشق اینم داداشم واسم غیرتی میشه

کسی نتونه نگاه چپ بهم بکنه

کسی نتونه مزاحمم بشه

تو کوچه همه از غیرت وچشم پاکیش صحبت کنن

قربونت برم داداشی با غیرتم😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیرت متاسفانه همه جا این معنی رو نمیده

این غیرت قشنگه ولی اگه منظورت فراتر از اینا باشه میشی مازوخیسم😁😂

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
غیرت متاسفانه همه جا این معنی رو نمیده این غیرت قشنگه ولی اگه منظورت فراتر از اینا باشه میشی مازوخی ...

نه دیگه منظورم درهمین حدوده

منظورم لاته گردنه گیر نیست😅😅

اینکه باهات رفیق باشه ،مشکلاتت مشکلش باشه ناراحتیت ناراحتیش باشه ،از جانب جنس مخالف اذیتی پیش اومد برات راحت بهش بگی اینا قشنگه 

فراتر از اینا میشه محدودیت و ضعیف شمردن جنس زن و تسلط 

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین