2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دامنش تمام کلوشه    بالاتنش هم   گیپور  یا پولکی میتونی بگیری         دامنش جنسش   گرپ     یا کرپ باربی الیزابت   میتونی بگیری    سه متر دامن     بالاتنه  نیم متر

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
عزیزم دامنش تمام کلوشه    بالاتنش هم   گیپور  یا پولکی میتونی بگیری     ...

ممنون عزیزم 

سه متر باشه خیلی چین نمیخوره؟آخه یه کم تپلم چین زیاد داشته باشه تپل تر نشونم میده

برای دامن میدونین چقدر پارچه نیاز داره؟ ممدلی دامنش چیه؟

دامنش کلوشه.برای این مدلا حدودا سه متر میگن.باز مدلتون به خیاط نشون بدید راهنماییتون کنه.حریر و کرپ حریر ریزش داره قشنگ میشه ولی  استری هم میخواد چون دید داره ولی اگه پارچتون کرپ ضخیم تر باشه آستر لازم نیست.

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙
ممنون عزیزم  سه متر باشه خیلی چین نمیخوره؟آخه یه کم تپلم چین زیاد داشته باشه تپل تر نشونم میده

نه    چین نمیخوره    کلوشه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

من اینو برا   مشتری        سه  روز پیش دوختم   البته   با ساطن     اگه   دوست داشتی  عکسش  ببین

چاکدار میتونی   بدون چاک هم میتونی       ولی  جلوش  باز باشه   شیکتره  ولی  استر میخای

ممنون عزیزم  سه متر باشه خیلی چین نمیخوره؟آخه یه کم تپلم چین زیاد داشته باشه تپل تر نشونم میده

سه متر    برا  دامنته   تمام کلوش از   تیکه هاشم  برا  استین   و   زیر بالاتنه  دولایه میخوره  که  کاپ  وسط قرار بدی   اگه دادی  خیاط  اینها بگو  الکی دوزر نکنه  برات  عزیزم

سه متر    برا  دامنته   تمام کلوش از   تیکه هاشم  برا  استین &nbs ...

کاش زودتر پیامتو میدیدم اندازه هامو می‌فرستادم برام بدوزی ،هزینه اشم برات میزدم ،اعصابم خورد شد رفتم آنلاین سفارش دادم از جنسش اصلا راضی نیستم عروسی هم نزدیک بود نمیشد دیگه کاری کنم