2777
2789
عنوان

امشب چقدر دلم سوخت برای خودم

827 بازدید | 9 پست

دو ماهه قهر اومدم خونه پدرم.. عروس یه خانواده ای شدم که خدا نصیب گرگ بیابون نکنه. الان شوهر من و شوهر جاریم جفت رفتن خونه باباشون برا این چند روز تعطیلی... امروز رفتم خونه خودم یه کم وسیله بردارم. برگشتنی یه اسنپ گرفتم و تو راه تصادف کردیم.. مادرم تو خونه بچه شیر خوارمو گرفته.. بعد شوهر بی غیرتم خونه مادرشه... چقدر دلم از بی پناهی خودم گرفت

من که اینجوری... مادرشوهرم هم زنگ زده اون یکی پسرش که مامان جون بیا دور هم باشیم.. اونم زن و بچش رو شهرستان ول کرده و اومده خونه مادرش برای تعطیلات... آخه بی وجود مگه تو خودت زن نیستی...

قهر  نکن  همه جی به ضرر خودت تموم میشه

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا  دوماهه قهری؟ نمیگه طول کشید؟

سر همین خانوادش. رفت و آمد زیاد با اونا بیچاره مون کرده... هر هفته من باید برم اونجا.. نه عین خیالش نیست.. معلمش خیلی کار بلده

سر همین خانوادش. رفت و آمد زیاد با اونا بیچاره مون کرده... هر هفته من باید برم اونجا.. نه عین خیالش ...

ای وای ..  این مادر شوهر اول خودش خوشبختی بچشو میخواد بعد خودش  باعثِ طلاقه چقدر وحشتناکن.. 

.من نامزدم میگه بیا خونه بابام اینا زندگی کنیم

آخه چون خونشون خیلی بزرگه .. ولی خب دخالتا زیادع

میگذره(:
سر همین خانوادش. رفت و آمد زیاد با اونا بیچاره مون کرده... هر هفته من باید برم اونجا.. نه عین خیالش ...

خب برو چی ازت کم میشه اونا دو روز دیگه میمیرن چرا شما عروسا اینقد لج میکنین برای رفتن به خونه مادرشوهر برو هم بخور هم خوش بگذرون 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
خب برو چی ازت کم میشه اونا دو روز دیگه میمیرن چرا شما عروسا اینقد لج میکنین برای رفتن به خونه مادرشو ...

وقتی هیچی از یه خونواده نفهم پرتوقع خودخواه نمیدونی ، چرا حرف بیخود میزنید؟ برم خوش بگذرونم؟! شوهر من میگه من زن گرفتم کنیز و کلفت مادرم باشه.. میریم اونجا مادرش هرکاری بخواد بکنه به من چشم و ابرو میاد برو تو انجام بده.. حالا خواهر خودش بالا تو گوشی میچرخه.. یه خونه دو طبقه دارن.. خواهر و برادراش همش بالا هستن.. پایین یه هال ۱۲ متری که حتی یه جایی نیست من لباس عوض کنم. بچمو شیر بدم.. تو گرما و سرما باید حجاب داشته باشم.. از حموم دستشویی تو زیرزمین باید استفاده کنم..حتی یه جایی نداره بچمو بشورم.. کدوم خوش گذرونی؟ مادرشوهر بی شعوری که فقط دنبال فتنه انداختن بین پسراش و عروساست. میاد جلو چشم ما کفشای پسراشو پاک میکنه .. شوهرامون میان خونه با ما دعوا و کتک کاری میکنن.حالا تو باشی هفته ای سه روز همچین خونه ای رو تحمل میکنی؟بعدشم مگه من خودم آدم نیستم؟ تفریح نمیخوام؟ مسافرت نمیخوام؟ اصلا میخوام یه هفته خونه خودم باشم.هنوز یه پنجشنبه جمعه خونه خودم نخوابیدم.همیشه ور دل پدر و مادر آشغالش بودم و تا صبح از صدای خر و پفشون نخوابیدم. وقتی نمیشناسیشون تز بیخودی نده