2777
2789

چهار ساله میگم واسم سگ خونگی بخر شب و روزم فقط تو شیپور و دیوار میگذره همش دنبال سگ میگشتم امروز یکی گرفته دو دقیقه نشده دختر جاریم دیده گفت بده به من دادش به اونا اونم بدون اینکه من بفهمم وقتی فهمیدم خیلی ناراحت شدم دیدم لباس تنه سگم کردن میگن واسش جا خواب میگیریم  بعد تو جمع خواهر شوهرم آمد گفت اینو کی خریده گفتم شوهرم مارو چس فرض نکرد زود دادش به دختر برادرش خیلی هم ناراحت بودم ولی به روی خودم نیاوردم بعد خواهر شوهرم میگه تو نوزاد داری خب نیس نفس به نفس سه با سگ منم گفتم چرا من آدم فرض نکرد موقع دادن بهم چیزی نگفت اون یکی برادرشوهرم برگشته میگه وای به بزرگی خودت ببخش واسه دادن یه سگ از تو اجازه می‌گرفت منم گفتم من بزرگ نیستم فعلا چسی بیش نیستم زود برگشتن به هم دیگه چشم زدن الکی شوهرم گفت اینو اینا ببرن فردا واسه تو یکی دیگه هست اونو میارم میدونم دروغ میگه واسه همین با شوهرم قهر کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@همبرگرپنیری     جا داره اون جمله معروفتو بگی

قربون شوما

منو از کجا میشناسی ؟نمیشناسمت من چرا😭

الان نمیدونم منطورت کدوم جمله امه

یهو تگم کردی هول شدم😅

سطح دغدغه

ب ذهنم رسید فلا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نوزاد داری

سگم میخوای؟

وجدانا؟

میدونی نگه داری کردنشون سخته.حالا نجس بودن و میکروبو اگه بیخیال شیم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

قربون شوما منو از کجا میشناسی ؟نمیشناسمت من چرا😭 الان نمیدونم منطورت کدوم جمله امه یهو تگم کردی ...

توی اون تاپیک ارمی دیدمت

آره سطح دغدغه  

ازین ب بعد هرجا این جمله لازم بود تگت میکنم    

توی اون تاپیک ارمی دیدمت آره سطح دغدغه     ازین ب بعد هرجا این جمله لازم بود تگت میکنم & ...

قوربانت💞😄

نظر همتون خوندم ولی حوصله نداشتم تک تک جواب بدم شوهرم منو تو جمع گوز  می‌کنه تو جمع میگه پیسیداخ به بقیه میگه پیسیداخ صدا کن حتی بچه هاشون بهم احترام نمیزارن بهم اصلا زندایی و زنعموش نمیگن  کلا بریدم مشکلاتمو جز اینجا به کسی نگفتم همه منو خوشبخترین می‌دونن ولی نمی‌دونم دلم چه خبره