2777
2789

مگ باید پول بدی؟

نمیدونم برادرشوهرم املاکی داره رایگان بهمون اجاره نامه داد 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صابخونه ما که با اینکه ده میلیون اجاره خونه میدیم کد رهگیری نمی‌ده 

ما خودمون اقدام کردیم بخاطر گرفتن وام. کل هزینشو خودمون دادیم، سهم صاحبخانه رو هم دادیم. ۱۵۰۰۰۰۰ گرفتن

ما خودمون اقدام کردیم بخاطر گرفتن وام. کل هزینشو خودمون دادیم، سهم صاحبخانه رو هم دادیم. ۱۵۰۰۰۰۰ گرف ...

اول دو تومن میخواست. این مملکت دیگه هیچ امیدی بهش نیست، فساد و دزدی همه جا رو برداشته

کد رهگیری برای وام لازمه، با اجاره نامه فرق داره

میدونم چیو خودمونم وام داریم نیگیریم و اتفاقا کد رهگیری با سه چهار روز تاخیر ثبت سامانه املاک و مستغلات کشوری شد

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

میدونم چیو خودمونم وام داریم نیگیریم و اتفاقا کد رهگیری با سه چهار روز تاخیر ثبت سامانه املاک و مستغ ...

تو سایت خوندم نباید پولی بگیرن اما همشون میگیرن، شاید چون فامیله ازتون نگرفته