2777
2789

راستش اگه شانس بیاری و یه همسر خوب نصیبت بشه شاید بتونی فراموشش کنی ولی من از همسرم شانس نیاوردم بعضی وقتا میگم کاش با همون دوست پسرم ادامه میدادم و اون خاطرات خوبی که باهاش ساخته بودم خراب نمیکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باهاش کات کردی؟چی  باعث شد ۸سال و بذاری کنار؟

یکم عصبی و شکاک بود البته از دوس داشتن زیاد بود الان اینو میفهمم ولی غافل از اینکه شوهرمو خانوادش وحشیای انسان نما هستن

یکم عصبی و شکاک بود البته از دوس داشتن زیاد بود الان اینو میفهمم ولی غافل از اینکه شوهرمو خانوادش وح ...

بهش گفتی کات کنیم عکس العملش چی بود؟عذاب وجدان نگرفتی؟از اینا بود بگه بری افسرده میشم و حالش بد شه؟

بهش گفتی کات کنیم عکس العملش چی بود؟عذاب وجدان نگرفتی؟از اینا بود بگه بری افسرده میشم و حالش بد شه؟

من اواخر خیلی بهش میگفتم نمیخوامت باور نمیکرد تا اینکه گفتم خواستگار دارم و این آخرین تماسمون هس باز باور نکرد شب بله برونم بود قبل اومدن مهمونا 

بعد دوسه روز بعد عقد کردیم و شبش زنگ زد دادم همسرم حرف بزنه اولش باور نکرد تا اینکه شوهرم قانعش کرد که ازدواج کردیم داشت عربده میکشید ولی دیگه تموم شده بود

من اواخر خیلی بهش میگفتم نمیخوامت باور نمیکرد تا اینکه گفتم خواستگار دارم و این آخرین تماسمون هس باز ...

وای چجوری دلت اومد. من میترسم اینجوری بهش لطمه بزنم. ازش دیگه خبرنداری؟ازدواج نکرد؟

وای چجوری دلت اومد. من میترسم اینجوری بهش لطمه بزنم. ازش دیگه خبرنداری؟ازدواج نکرد؟

مجرده

راستش خودش باعث شد هم نمیومد خواستگاری هم همه جارو پر کرده بود که من باهاشم حتی به خونوادمم گفته بود که مجبور شم فقط با اون ازدواج کنم دوس داشت همه شرایطش اوکی شه بعد بیاد جلو ولی خونوادمم منو تحت فشار گذاشته بودن باعثشم اون بود منم شاید از روی لجبازی شاید انتقام بخاطر اذیت کردناش رفتم ازدواج کردم

مجرده راستش خودش باعث شد هم نمیومد خواستگاری هم همه جارو پر کرده بود که من باهاشم حتی به خونوادمم گ ...

باز ما برعکسیم اون میخواد زودتر ازدواج کنیم‌من میگم کارو اینا نداری ولی واقعا فاز افسردگی گرفته حس کرده شاید بگم نه