الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ . « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا » « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »
بببین من با خودم عهد کردم حتی یه لحظه به قبلی فکر نکنم و متاسفانه با شوهرمو خانوادش شدیدااا به مشکل خوردم از همون اول ولی خیلی جلوی خودمو گرفتم که برنگردم به اون رابطه قبلی و موفقم بودم ولی من نه از دوستی با اون آدم خیری دیدم نه از شوهرم
من میدونستم اون برام مناسب نیست ولی فکر میکردم دیگ نمیشه جز اون با کس دیگه ای باشم.... نمیدونم... ش ...
میرسم بعضی وقتا به این نتیجه که مناسب نیستیم ولی مث تو فک میکنم اصن چجوری با یکی دیگه زندگی کنم؟۱۰ سال هرروز باهاش چت کردم پیام دادم بهش یهو فک میکنم تا اخر دیگه ازش خبر نداشته باشم یهو وحشت میکنم میگم وای چ وحشتناک