2777
2789

خستم بخدا

بابام خیلی خسیسه

مامانمم مث خودشه، همش به فکر خودشونن

هیچی برامون فراهم نمیکنن 

یه لباس درست حسابی نداریم 

حالا خودشون هر چی پول داشته باشن برا خودشون خرج میکنن و لباس و وسایل و تیپای انچنانی

اینجوریه که من انگار مامانم، مامانم دخترمه:) 

هفته پیش ۵٠ تومن خواستم ندادن بهم. 

با اینکه بابام داشت 

میگه مغازه درست میکنم پولامو نمیدم 😐

دلم میخواد جیغ بزنم

یا صبحونه میدن ناهار نمیدن(مث امروز) 

بابام میگه بسه دیگه صبحونه خوردین چق میخواین بخورین

تغذیه م قشنگ ریده بلند میشم سرم گیج میره 

خدایااا  

دارم میشکنمم

مامانم مامانای قدیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرار کن هرچه سریع تر از اون جا 

باور کن ببخشید این و میگم ها ولی گدا وضعش از شما بهتره 

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪

خوبه پول بسته اینترنتی رو بهت میدن

نمیتونی یه آنلاین شاپ یا یه کار دستی که وسایل هاش تو خونه باشه انجام بدی بفروشی حداقل یه در امدی داشته باشی؟

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪
خوبه پول بسته اینترنتی رو بهت میدن نمیتونی یه آنلاین شاپ یا یه کار دستی که وسایل هاش تو خونه باشه ا ...

سه هفته نت نداشتم، هفته پیش بزور قهر کردم بابام نت زد برام

پول تو جیبی که هیچوقت یادم نمیاد بهم داده باشن😬