2777
2789

مادرشوهرم خیلی خوب و مهربونه و همیشه طرف منه هرجا بخوام برم پسرم نگه میداره ناهار برامون درست می‌کنه بیشتر وقتا که خواب موندم 

هر کجا رفتیم بردیمش ولی دلم میخواست این مسافرت با شوهرم باشم چون یک هفته برنامه سفر داریم 

روم هم نمیشه بهش بگم نیا وسایلش هم جمع کرده  ولی گناه داره موندم چیکار کنم نظر شما چیه

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن میاد بچه تو نگه میداره شما برین بگردین

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
گناه داره ببرش  منم دلم سفر میخواد پوسیدم تو خونه جایی  نیست برم

هرکجا خواستیم بریم خودم بهش گفتم خودمم دوسش دارم همسفر خوبی هست  دلم میخواست یک‌بار تنها بریم 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
کاریش نمیشه کرد حالا اگه بد بود میشد گف تو هم مث خودش ولی اینجوری دیگه گناه داره

نه خدایی خیلی خوبه منم همه جوره احترامش دارم هر کجا خواستم برم اول مادرشوهرم گفتم دلم مسافرت با شوهرم خواست 

هرکجا خواستیم بریم خودم بهش گفتم خودمم دوسش دارم همسفر خوبی هست  دلم میخواست یک‌بار تنها بریم&n ...

حالا دلشو نشون 

زن داییم ب مامان بزرگم میرسه البته بزرگه انقدر دعاش میکنه زندگیش گل وبلبله خودشم میگه از دعای مامانه ک زندگیم خوبه 

اما اون یکی زن دایی کوچیکم مامان بزرگمو نمیخواد گره پشت گره 

شاید اینم دعات کنه عاقبت بخیر بشیی خودت وبچه هات

صلوات ب نیت سلامتی من وخودت 
خدایی دلت میاد نبری؟ وسایلم جمع کرده خووو

میگم که تا به الان هرکجا رفتم خودم زنگش زدم بدون اینکه خبر داشته باشه خودم خیلی هواش دارم اگر من بد بودم قطعا اونم بهم خوبی نمی‌کرد الان نیاز دارم به سفر با شوهرم 

نه خدایی خیلی خوبه منم همه جوره احترامش دارم هر کجا خواستم برم اول مادرشوهرم گفتم دلم مسافرت با شوهر ...

آره میدونم حق داری کاملا

ولی گناه داره دیگه 

ایشالا سفر بعدیتون یه جای بهتر تنهایی برید

کاربری واگذار شده است