2777
2789
عنوان

دستور پخت یه شیرینی خوشمزه😋

564 بازدید | 21 پست

خانمای هنرمند و کدبانو

طرز تهیه خوشمزه ترین کیکی ک پختین چیه

با مقدار دقیقش بگین لطفا

حوصلم سررفته،دلمم شیرینی میخواد😁

منتظرتونم هااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیر نبینن .چند روز پیش دستور یه شیرمال و سرچ کردم تو نت یعنی افتضاح شدا افتضاح😅

اگه دوست داشتی بگو تا بزارم برات😄

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

خوشمزه ترین شیرینی که درست کردم و خوردم رشته خوشکاره که خیلی سخته درست کردنش.

منم دوست دارم الان کیک بپزم، بین کیک هویج و نسکافه مرددم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

کیک دو لیوان آرد   یک لیوان شکر   یم لیوان شیر   یک قاشق چای خوری بکینگ پور مقداری وانیل سه تا تخم مرغ

اول تخم مرغ ها را با یک لیوان شکر وانیل با همین برقی میزنیم تا حجم خودمون تقریبا دو برابر شود بعد شیر را داغ میکنیم داخلش نصف لیوان روغن مایع می ریزیم بعد داخل مواد اضافه میکنیم با همین برقی میزنیم به مدت دو دقیقه بعد آرد را الک میکنیم عمرا با بکینگ پودر به مواد کم کم اضافه میکنیم وبا لیسک هم میزنیم بعد ته تابه دو طرفه را روغن مایع می کشیم ومواد را داخل ظرف می ریزم روی گاز شعله پخش کن می زارم تابه دو طرفه  را روی گاز به مدت نیم ساعت میزاربم

وای خیر نبینن .چند روز پیش دستور یه شیرمال و سرچ کردم تو نت یعنی افتضاح شدا افتضاح😅 اگه دوست داشتی ...

خخخخ

دقیقا خودمم هفته ی پیش دستور پخت کروسان رو سرچ زدم درست کردم اصن داغون بود خیلی بد شد

برای همین پرسیدم ببینم بقیه چیا میدونن

عزیز دلم بیا بیا من یادا بدم ناناس من

مواد لازم تخم مرغ ۴ع

شکر۱ پیمانه 

آرد ۲ پیمانه 

ماست۱پسمانه

روغن مایع سه چهارم پیمانه

هل پودر شده یک چهارم قاشق چای ....

وانیل ۲ قاشق چای ....

وانیل ۱ چهارم چای.....

اول روغن و شکر ۵ دیقه با دور تند همزن مرتب بزن تا شکر حل شه بعد دونه دونه تخم مرغ هارو اضافه 

و هزبار ک هر تخم مرغ اضافه میکنی کمی هل و وانیل بزن و هر تخم مرغ ۲ دیقه بزن 

بعد ماست و روغن بزیز یه هم کوچیک بزن

بکینگ پودر و ارد الک شده رو بریز و کاغذ روغنی بنداز یا روغن ارد بزن کف قالب و بنداز فر ۱۸۰ درجه ۴۵ تا ۵۰ دیقه 

بعد تو یه قابلمه یک لیوان شکر یک لیوان اب مخلوط کن شعله ملایم بزار شکر حل شه شروع کرد قل زدن زعفران و دانه هل و نصف پیمانه گلاب و اصافه کن بزار با خرازت کم یکم بجوشه بعد ک ولرم شد روی کیک شوراخ سوراخ کن بزیر توش 

خخخخ دقیقا خودمم هفته ی پیش دستور پخت کروسان رو سرچ زدم درست کردم اصن داغون بود خیلی بد شد برای هم ...

انقدر خمیرش شل بود .مثل سوپ 😐

بعدم سفرش کرده بود دیگه آرد اضافه نکنید.

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

خوشمزه ترین شیرینی که درست کردم و خوردم رشته خوشکاره که خیلی سخته درست کردنش. منم دوست دارم الان کی ...

خب اون دوتا رو اگه دستورشو داری بذار ماهم از تجربت استفاده کنیم عزیزم😁