2777
2789
عنوان

دستور پخت یه شیرینی خوشمزه😋

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 21 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس من مثل سنگ شده بود😂😂😂😂

وای 😂

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

نوش جونت به ما هم بگو دستورشو خانوووووم

بامیه ،اب را با یک قاشق کره و یک نوک قاشق وانیل،ویک قاشق شهد که برای غلتوندن زولبیا بامیه درست کردی  بریز تو قابلمه، جوش ریز ک زد ارد الک شده سفید را یکباره اضافه کن و ب مدت ۱۰دقیقه مرتب هم بزن با شعله ملایم تابوی خامی خمیر گرفته بشه،بعد بذار تاخنک بشه ی کم ک خنک شد ی تخم مرغ اضافه کن و مرتب هم بزن خمیرت تکه تکه شد نترس ،همینجور میشه ،تخم مرغ دوم هم اصافه کن ومرتب هم بزن،تا ی خمیر نرم درست بشه ی کوچولو کره یا روغن مایع هم میتونی بزنی برا لطافت خمیرت،بذار ۱۵دقیقه استراحت کنه خمیرت باید چسبندگی داشته باشه

بعداز۱۵دقیقه بریز توقیف ،ماهیتابه را روغن بریز و همونجور که روغن سرده بامیه هاتو شکوفه بزن داخل ماهیتابه 

ظرفتو رو شعله نسبتا ملایم بذار روغن که داره داغ میشه شعلتو ملایم کن،تا مغز پخت بشه

بعد ک سرخ شد تو شهد بریز وبعد ۲دقیقه دربیار بذار داخل سبد تاشهد اضافش بره

نوش جان

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم