لعنت به هر چی مادر شوهره، فقط نمیدونم اگه این عفریتهها نبودن، خانما از کجا شوهر پیدا میکردن و جالبتر اینکه خانما نه الان جزو قوم شوهرن مثلا خواهر شوهر و نه احتمال داره که بعدا قوم شوهر و یا حتی مادر شوهر بشن😂
نه بابا، اینجورامنیست، پاکتر از اینیم که بریم تو کوچه آلوده شیم خدا فضای مجازی رو از ما نگیره😜😜 ...
بعله دیگه شما مردا از اولش هیز بازی بودین بعدا دست وپا در اوردین ولی خواهشا تا اونجا پیش نرین که وقتی ازدواج کردین هر خرو سگی بتونه باگذشتتون خانمتون رو اذیت کنه منو که تا وقتی این مسائل رو شوهرم از ذهنم پاک کرد خیلی اذیت شدم
درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای ما آقایون، خانمها و خاک و دینمون و و و ... ناموس محسوب میشن
ببین وقتی اقایون فکر کنن زن ها ناموسشونن .
و به زن بگن ناموس محمد مثلا .این مرد تصور میکنه مالکِ زن هست و اجازه داره در صورتی که این زن خطایی کرد یا کاری برخلاف میل آقا کرد مجازاتش کنه چون ناموسشه و حفظ ناموس الویت اول زندگیشه .همین میشه که قتل های ناموسی زیاد میشه
هعی!! نمیدونم شما حزب اللهی هستی یا نه ولی خب به قول شهید اوینی همه ازادی بیان دارن ب جز حزب اللهی ه ...
جالبه که تو قسمت قوانین و مقررات سایت نوشته شده این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند، ولی کافیه یه مطلب در همین موارد بذاری، به طرفةالعینی تاپیکت پاک میشه و خودت تعلیق
نمونهش یه تاپیک چادر بود همین چند ساعت پیش، که حذف شد