2777
2789
عنوان

نهلت به هر چی مادرشووره😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 64 پست
نه بابا، اینجورام‌نیست، پاک‌تر از اینیم که بریم تو کوچه آلوده شیم خدا فضای مجازی رو از ما نگیره😜😜 ...

بعله دیگه شما مردا از اولش هیز بازی بودین بعدا دست وپا در اوردین ولی خواهشا تا اونجا پیش نرین که وقتی ازدواج کردین هر خرو سگی بتونه باگذشتتون خانمتون رو اذیت کنه منو که تا وقتی این مسائل رو شوهرم از ذهنم پاک کرد خیلی اذیت شدم

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی مردهای واقعی میگن صد پسر در خون بغلتد  کم نگردد دختری

او لَ‌لَ، چه از خود متشکر 😳😂

ولی واقعا همینه، ناموس‌پرستی ما ایرانیا زبونزده

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

بعله دیگه شما مردا از اولش هیز بازی بودین بعدا دست وپا در اوردین ولی خواهشا تا اونجا پیش نرین که وقت ...

من تا قبل از ازدواجم با هیچ دختری نه‌حرف زده بودم و نه فکر کسی تو سرم بود

ولی امااااااان از بعدش😂😂😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

او لَ‌لَ، چه از خود متشکر 😳😂 ولی واقعا همینه، ناموس‌پرستی ما ایرانیا زبونزده

😎😎😎😎😎😎

ولی من که معتقدم هیچ زنی ناموس هیچ مردی نیست ..

از کلمه ناموسِ مردم عصبی میشم .اصلا چرا باید زن ها را با کسره مالکیت وصل کنن به مردها .؟؟ 

این شعر را که نوشتم هم اصلا بهش اعتقاد ندارم 

لایک نکنید😜

😎😎😎😎😎😎 ولی من که معتقدم هیچ زنی ناموس هیچ مردی نیست .. از کلمه ناموسِ مردم عصبی میشم .اصلا چ ...

برای ما آقایون، خانمها و خاک و دینمون  و و و ... ناموس محسوب میشن 

برای ما آقایون، خانمها و خاک و دینمون  و و و ... ناموس محسوب میشن

ببین وقتی اقایون فکر کنن زن ها ناموسشونن .

و به زن بگن ناموس محمد مثلا .این مرد تصور میکنه مالکِ زن هست و اجازه داره در صورتی که این زن خطایی کرد یا کاری برخلاف میل آقا کرد مجازاتش کنه چون ناموسشه و حفظ ناموس الویت اول زندگیشه .همین میشه که قتل های ناموسی زیاد میشه

لایک نکنید😜

ببین وقتی اقایون فکر کنن زن ها ناموسشونن . و به زن بگن ناموس محمد مثلا .این مرد تصور میکنه مالکِ زن ...

برداشتت و یا شاید برداشتشون از ناموس اشتباهه

اینها رفتار فردی و برداشتهای اشتباه شخصیه

اینا ناموس خودشونو کشتن، در صورتی که یه آدم ناموس‌پرست، وظیفه‌ی حفظ حریم و حرمت ناموسشو داره نه از بین بردنشو

بخاطر دفاع از غزه تعلیق شدی؟! عجب بابا عجب!! ادم دیگ حرف حق هم نمیتونه بزنه!!

صبح هم یکی از مدیرای محترم سایت بخاطر برداشت اشتباه یه کاربر از متن تاپیکم، تاپیکمو حذف کردن

صبح هم یکی از مدیرای محترم سایت بخاطر برداشت اشتباه یه کاربر از متن تاپیکم، تاپیکمو حذف کردن

هعی!! نمیدونم شما حزب اللهی هستی یا نه ولی خب به قول شهید اوینی همه ازادی بیان دارن ب جز حزب اللهی ها

منم از توییتر و واتساپ و روبیکا تعلیق شدم اونم فقط بخاطر دفاع از اسلام و جمهوری اسلامی :)

هعی!! نمیدونم شما حزب اللهی هستی یا نه ولی خب به قول شهید اوینی همه ازادی بیان دارن ب جز حزب اللهی ه ...

جالبه که تو قسمت قوانین و مقررات سایت نوشته شده این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند، ولی کافیه یه مطلب در همین موارد بذاری، به طرفةالعینی تاپیکت پاک میشه و خودت تعلیق

نمونه‌ش  یه تاپیک چادر بود همین چند ساعت پیش، که حذف شد