2777
2789
عنوان

میخوام گین اپ بخرم

621 بازدید | 41 پست

کسی تا حالا خورده؟میخوام بخرم تا عید بدنمو و صورتم پر تر شه

خصوصن صورتم 

بنظرتون موندگاره؟اگر تجربه کردین بگین شنیده هاتونو نگبن

یا کسیو دیدین استفاده کرده

آره یک سومش بعد قطع مصرف میره

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موندگار نیست قطع کنی برمیگردی مشکل معده هم پیدا میکنی نخور به جاش جوانه گندم بگیر بعد صبحالنه و تهار ...

جوانه گندم دوماه و نیم خوردم

صورتم پر پر شد خیلی خوب شد

ولی قطعش کردم برگشت

چرا معده درد؟

خودت استفا ه کردی؟ حالا یک سوم که ایرادی نداره  چون صورتم وقتی لاغر خیلی زششته اعتماد بنفسم م ...

آره کل همسایه ها استفاده کرده بود همشون یه ۵ کیلو اضافه کرده بودن 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
قرص دوستم بهم یه عطاری معرفی کرد میخوام بخرم خودش استفاده کرد موند صورتش همونجوری ولی نی نی سایتی ...

اونی که من میگم پودرشه

یکی قرصشو استفاده می‌کرد که کلیه درد گرف قطع کرد

راستی قرص بود یا پودر میدونی از کجا خریدن؟

پودر بود از عطاری خریده بودن داروخونه ها هم دارن