به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودت استفا ه کردی؟ حالا یک سوم که ایرادی نداره چون صورتم وقتی لاغر خیلی زششته اعتماد بنفسم م ...
آره کل همسایه ها استفاده کرده بود همشون یه ۵ کیلو اضافه کرده بودن
به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
قرص دوستم بهم یه عطاری معرفی کرد میخوام بخرم خودش استفاده کرد موند صورتش همونجوری ولی نی نی سایتی ...
اونی که من میگم پودرشه
یکی قرصشو استفاده میکرد که کلیه درد گرف قطع کرد