2777
2789
عنوان

میخوام گین اپ بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حالا یه ماهه داره میخوره روش نوشته به کلیه و اینا ضرر داره ولی قشنگ چاق شده شوهرم 

پس انشااله چیزی نمیشه،منم خیلی با نگرانی استفاده کردم ولی خداروشکر چیزی نشد

لاغری خیلی روی اعتماد بنفس تاثیر منفی داره

پس انشااله چیزی نمیشه،منم خیلی با نگرانی استفاده کردم ولی خداروشکر چیزی نشد لاغری خیلی روی اعتماد ب ...

خب خداروشکر مشکلی پیش نیومده براتون انشاالله که شوهرمو عوارض نشون نده بعد اینکه قطع کردین چاق موندین یا نه دوباره لاغر شدین ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
خب خداروشکر مشکلی پیش نیومده براتون انشاالله که شوهرمو عوارض نشون نده بعد اینکه قطع کردین چاق موندین ...

۲۰ کیلو چاق شدم بعدش حامله شدم قطع کردم.ویار شدید داشتم ۱۰ کیلو برگشت ولی ۱۰ کیلوش موند

بعد زایمان یه قرص دیگه خوردم.الان ۷۰ کیلوام😐دوست دارم برگردم به لاغری،خیلی زیاده روی کردم واسه افزایش وزن الان سختمه😫

۲۰ کیلو چاق شدم بعدش حامله شدم قطع کردم.ویار شدید داشتم ۱۰ کیلو برگشت ولی ۱۰ کیلوش موند بعد زایمان ...

یعنی بعد زایمانم حتی با شیردهی هم لاغر نشدی اگه واقعا اینجوری باشه خیلی خوبه آخه منم خیلی لاغرم

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
چجوری همراه با شیر دهی قرص چاقی هم مصرف میکنین برا بچه ضرر نداره

تو سایتش گفته موقع شیردهی مصرف نشه ولی بخاطر لاغری و بی اشتهایی شیر نداشتم گفتم اینجوری ضررش بیشتره که بچم گشنگی میکشه

بعدم دکتر برام لاکتاول تجویز کرد، دیدم ویتامینهای لاکتاول و این قرص چاقی مثل همه.دلمو زدم به دریا دیگه😂