2777
2789
عنوان

چه نوار بهداشتی فوق العاده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 4242 بازدید | 87 پست
چه جالب اسمشو نشنیده بودم ولی الان سرچ کردم و دیدم و کاغذ برای دور انداختن نوار هم داره خوشم اومد، ا ...

قربانت . اره از کاغذش خودم خیلی خوشم اومد اخه معمولا حس خوبی به حوار بهداشتی بی در و پیکر ندارم 

تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهی نگه دارند ؛آن‌ها از روشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها نوار بهداشتی تافته چطوره؟ کسی استفاده کرده آیا؟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
مگه شرت تاثیر داره؟؟؟؟؟؟

اره و بهتره توی پریودی از پلاستیکی استفاده نکنی چون یه بویی میگیره معمولا

تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهی نگه دارند ؛آن‌ها از روشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... 
چند میخری؟ایندفعه بگیرم‌امتحانی

من همیشه از این جوانان میگیرم و این دفعه پریستیو گرفتم . فکر کنم حدود ۱۰۰ تومن ۲۰ عددی

اره  من بین رونام پوستش میرفت جنسشو عوض کردم هم کش نمیاد بزرگ شه هم نرمه مث نخی ها قسمت دوختش ...

آهان این لیزری ها خوبه جای دوخت نداره؟

من مثل پاتریک هر روز منتظرت میمونم تا برگردی باب اسفجی🥺

مارک مای لیدی.     نترس بابا کم پیش میاد این چیزا

وااای مال من مای لیدیههه

حالا چیکار کنم؟

اینو از من درش بیارید😭🤣

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما