2777
2789
عنوان

چه نوار بهداشتی فوق العاده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 4247 بازدید | 87 پست
تصور کن کرمه بره داخل 😂😂😂😂 منم اون موقع که دیدم چندشم شد تا چند ماه مای لیدی رو تحریم کردم ولی ...

وااای نگوووو

من جای بدیم نمیشه بخندم تو مراسمم تروخدا نگو 😑🤣🤣🤣😭

واقعا نره چیزی کرم نیاااد بیرون باید برم همشونو چک کنم

وای تازگیا همشون پاره میشن نکنه کار کرمه س؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که شانس ندارم، بی صاحاب حساسه هیچ نواری نمیسازه بهم.مجبوری پارچه استفاده میکنم😕

متاهلی یا مجرد؟

تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهی نگه دارند ؛آن‌ها از روشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... 
کولی بازی درار به یاد مرحوم 😂😂😂ولی گفت به محض باز کردن زده بیرون دیده نگران نباش

نمیشههه من خانم متشخصیم با اخم نشستم یه گوشه😑

اخه شاید وقتی من دست زدم بش خواب بود کرمه حالا بیاد بیرون

من حس میکنم یچیزی تکون میخوره وای😑🤣

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
متاهل، دوتا بچه دارم

از کاپ استفاده کن . ۳۰ برابر از نوار بهداشتی تمیزتره و اصلا حتی احساسش نمیکنی . حتما امتحان کن از داروخونه بخر

تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهی نگه دارند ؛آن‌ها از روشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... 
شنیدم خیلیا تعریف میکنن، ولی میترسم نتونم جا بدم پولم حیف شه

خود واژن میتونه ۱۰ برابر من و تو رو جا بده . ممکنه تا قلق جا انداختنش دستت بیاد طول بکشه ولی در عوض هر ۱۲ ساعت میخواد عوض شه هر ورزشی چیزی هم بخوای بری دیکه نگران نیستی 

ببین شکل کاپ رو توی گوگل سرچ کن اناتومی رحم هم ببین