2777
2789
عنوان

بچه جاریمو نجات دادم جاریم صداش در نیومد...هنوز فکرم مشغوله

| مشاهده متن کامل بحث + 3315 بازدید | 93 پست
ببین عزیزم من اصلا فتنه  ولی ادم باید کارای خوبشو بگه خصوصا خصوصا وقتی آدما چشاشون میبندن و به ...

ادم باید کارای خوبش رو بگه؟

فقط ادمای بیشخصیت دیدم این مدلی ان

ادمای باشخصیت اصلا جار نمیزنن 

خدا خودش بعدا رو میکنه خوبیاشون رو

طرف صدتا بچه بی سرپرست  رو ساپورت میکنه جار نمیزنه

جار زدنی ک باعث دعوا و بحث زن و شوهر بشه بهتره تو نطفه خفه شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا الان بعد از چند وقت واسم سوال شد اصلا چیزی نگفتم  ولی خودم باشم هر چیزی رو همون شب تعر ...

اسی لطفا با احترام به حرف اون کاربر دیگه گوش نکن

درسته جاری شما باید شعورش می رسید حداقل یه تشکر کوچیک ازت میکرد وقتی تنها بودین ولی اینکه اون کاربر میگه الانم دیرنیستو تو جمع بگو و اتیشش رو زیاد کن خبیثی هستش

چون واقعا ممکنه بین اونو شوهرش دعوا بشه بعد همین میشه کدورت 

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

شاید یه روز بچه دار شدی همین حرفارو میشندی مطمعن باش

نه عزیزم مطمئن باش نمیشنوم چون بچمو جمع میکنم با جاری جماعتم صمیمی نمیشم ک خونش برم بخوابم 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
نه اصلا الان بعد از چند وقت واسم سوال شد اصلا چیزی نگفتم  ولی خودم باشم هر چیزی رو همون شب تعر ...

یه خاطره بگم از دخترم کوچیک بود دم در حیات خونمون بودم که دیدم دختر همسایه مون همسن دختر من بود ۴ ساله میشد که خودش تنهایی اومد تو کوچه و رفت اول با خودم گفتم حتما مامانش پشت سرشه بعد دیدم هیچ کس دنبالش نیومد سریع رفتم به مامانش گفتم بیا محیا رفته برو دنبالش بعد باباش اومد بردش به قول شما حتی یه تشکر هم نکرد دم در که بودم یه هویی صدای وحشتناک دخترم و شنیدم بدو که رفتم سمت خوابش دیدم کمد چپ شده و خدا رو شکر دختر این طرف و ایستاده بود خوبی بهم دیگه به خودمون بر میگرده 

باید سیاست داشته باشی همون روز شبش وقتی شوهرت شوهرش اومدن اتیشش زیاد میکردی میگفتی وای امروز این انف ...

آخه این سیاست نیست 

همه چیو که نمیشه پای سیاست گذاشت 

این فقط باعث دعوا میشد که اون خانم از طرف شوهرش ترد میشد و به آدم بیخیال و بی مسئولیت تبدیل میشد 

آدم همه چیو که به زبون نمیاره

ببین عزیزم من اصلا فتنه  ولی ادم باید کارای خوبشو بگه خصوصا خصوصا وقتی آدما چشاشون میبندن و به ...

چرا باید با استارتر قهر میکرد؟ چون خونشون پله داره؟ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه عزیزم مطمئن باش نمیشنوم چون بچمو جمع میکنم با جاری جماعتم صمیمی نمیشم ک خونش برم بخوابم 

اصلا این حرفت درست نیست بچه است دیگه ربطی هم به جمع کردن و نکردن پدر و مادر نداره قطعا برای همه پیش میاد

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دقیقاً رفتار جاری منم اینطوریه.  حق به جانب هم حرف میزنه، الکی بچه رم بغل می‌کنه قربون صدقه الک ...

خیلی عجیبه برام رفتارشون،مادر که ربات نیس ۲۴ ساعت حواسش به بچه باشه،یهو‌ حواسش پرت میشه ممکنه بچه بیافته یا یه طوریش بشه.

شما برای خدا اینکار کن 

کار باید برای خدا باشه 

ما وسیله ایم و خدا باعث شده شما سر برسی

قسمت این بچه اینطوری بوده 

و اگه خواست خدا نبود شما نمیرسیدی 

ارزش کارت با توقع داشتن از بین نبر

هر چیزی رو که نباید تعریف کرد 

رفتار شما در این زمینه درست نیست 

هر حرف جایی داره و هرجایی نباید زده بشه 

باید سیاست داشته باشی همون روز شبش وقتی شوهرت شوهرش اومدن اتیشش زیاد میکردی میگفتی وای امروز این انف ...

این همه تاپیک سیاست زنانه میزنی حالا فهمیدم سیاست چیه از نظرت 

شخصیت پروفایلت هم خیلی بهت میخوره 😂😂

یعنی چن ماها شما منتظر اظهار نظر ایشون هستین 

من که مطمئنم اون با گذر زمان  فراموش کرده 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد