حدود چند ماهه پیش برادرشوهرم و جاریم اومده بودن شهر ما
منو جاریم تنها بودیم با بچه هامون پسرش
داشت با تلفن صحبت میکرد
بچه اش درو باز کرد و من فکر میکردم حواسش هست اما یه لحظه بدو بدو رفتم دنبالش دیدم از نرده پله آویزونه جاریم پشت سرم بود بدو دستش رو گرفتم کشیدمش اینطرف
وقتی شوهرش و شوهرم اومدن اصلا حرفی نزد و فقط دست بچه اش رو همون موقع گرفت باهاش دعوا کرد
نه اصلا الان بعد از چند وقت واسم سوال شد اصلا چیزی نگفتم ولی خودم باشم هر چیزی رو همون شب تعر ...
اسی لطفا با احترام به حرف اون کاربر دیگه گوش نکن
درسته جاری شما باید شعورش می رسید حداقل یه تشکر کوچیک ازت میکرد وقتی تنها بودین ولی اینکه اون کاربر میگه الانم دیرنیستو تو جمع بگو و اتیشش رو زیاد کن خبیثی هستش
چون واقعا ممکنه بین اونو شوهرش دعوا بشه بعد همین میشه کدورت
میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺
نه اصلا الان بعد از چند وقت واسم سوال شد اصلا چیزی نگفتم ولی خودم باشم هر چیزی رو همون شب تعر ...
یه خاطره بگم از دخترم کوچیک بود دم در حیات خونمون بودم که دیدم دختر همسایه مون همسن دختر من بود ۴ ساله میشد که خودش تنهایی اومد تو کوچه و رفت اول با خودم گفتم حتما مامانش پشت سرشه بعد دیدم هیچ کس دنبالش نیومد سریع رفتم به مامانش گفتم بیا محیا رفته برو دنبالش بعد باباش اومد بردش به قول شما حتی یه تشکر هم نکرد دم در که بودم یه هویی صدای وحشتناک دخترم و شنیدم بدو که رفتم سمت خوابش دیدم کمد چپ شده و خدا رو شکر دختر این طرف و ایستاده بود خوبی بهم دیگه به خودمون بر میگرده
ببین عزیزم من اصلا فتنه ولی ادم باید کارای خوبشو بگه خصوصا خصوصا وقتی آدما چشاشون میبندن و به ...
چرا باید با استارتر قهر میکرد؟ چون خونشون پله داره؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه عزیزم مطمئن باش نمیشنوم چون بچمو جمع میکنم با جاری جماعتم صمیمی نمیشم ک خونش برم بخوابم
اصلا این حرفت درست نیست بچه است دیگه ربطی هم به جمع کردن و نکردن پدر و مادر نداره قطعا برای همه پیش میاد
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫