2777
2789
عنوان

بچه جاریمو نجات دادم جاریم صداش در نیومد...هنوز فکرم مشغوله

| مشاهده متن کامل بحث + 3315 بازدید | 93 پست
شما دقیقا داری با بدجنسی جوری وانمود مییکنی که جاری حواسش به بچش نبوده.

نه عشقم من میگم اتفاقات روزمره تعریف کنه 

دیگ اون خانوم کارش زشت بوده با گفتم انفاقات روزمره گفتن لو‌میره تقصیر اسی نیست 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه دعوایی لطف کردی حرفم بشنوی  جز خودت و شوهرت هیچکی برات مهم نباشه عشقم دعوا بشه اصن مهم ا ...

شاید یه روز بچه دار شدی همین حرفارو میشندی مطمعن باش

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
یا خدا،بیچاره جاری شما     یعنی واقعا براتون مهم نیست بخاطر حرفتون دونفر باهم دعواشون بشه ...

دقیقاً رفتار جاری منم اینطوریه.  حق به جانب هم حرف میزنه، الکی بچه رم بغل می‌کنه قربون صدقه الکی می‌ره زهرشو می‌ریزه... 

متنفرم ازش

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

اگه کار خوب و خیری حتی با نیت قبلی هم انجام میدی نباید توقع تشکر داشته باشی و حالا ک این فرصت رو خدا بهت داده کار خوبی کنی بنظرم بفکر این نباش چرا ازت تشکر نشده و ب هیچ عنوان جلوی کسی هم مطرح نکن تا اون بنده خدا هم ک مهمونت بوده خراب نشه.. مهمون حبیب خداست.. بجاش خدا گره از کارات باز میکنه تو جای دیگه.. 

اسی شخصیتت نمایشی کاپ قهرمانی میخواستی بهت ندادن برو جار بزن تا برات فرش قرمز پهن کنن

نه اصلا الان بعد از چند وقت واسم سوال شد اصلا چیزی نگفتم 

ولی خودم باشم هر چیزی رو همون شب تعریف میکردم پیش همه ولی چون چیزی نگفت و به روی خودش نیاورد رفتارش واسم سوال شد

فرش قرمز چیه آخه...سوال و نظر خواستم از بقیه خانما بدونم‌چطوری فکر میکنن کنجکاو بودم دوست داشتم بدونم چی تو ذهنش بوده

اینقدر جدی نگیر.میخواستم همون لحظه زنگ میزدم یا شبش میگفتم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

ایشون به کسی نگفتن لطفا شما هم به کسی مخصوصا شوهر ایشون هیچی نگید احتمال داره بینشون دعوا رخ بده

یا بعدا خدای نکرده باز چیزی بشه همه چی بیفته گردن این بنده خدا که تو مقصری و حواست رو جمع نکردی و این حرف ها از اون طرفم ممکنه حرفشون بیفته تو دهن خانواده که فلانی بلد نیست از یه بچه مراقبت کنه و کلی حرف و حدیث بارشون کنن

شما لطف کردید خدا خیرتون بده اجرتون با خود خدا

دیگه هر چی بود تموم شد اون بنده خدا هم لابد هول کرده یادش رفته تشکر کنه

نیمئن باش همینطوری ک اینا رفتن تو به شوهرت گفتی  اینم رفته به شوهرش گفته وای خونه اینا چقد بده ...

خدا ب اطرافیانت رحم کنه

فتنه ک میگن تویی😐

این خانم وظیفه انسانیش رو انجام داده 

وخب خداهم دیده دیگ

دنبال چی هستی واقعا؟

من مجردم ولی جاری بدی نمیشم 🐥

حالا یا جاری یا خواهر شوهر یا خاله عمه... به هرحال .. 

خباثت چیز خوبی نیست.   

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
نه اصلا الان بعد از چند وقت واسم سوال شد اصلا چیزی نگفتم  ولی خودم باشم هر چیزی رو همون شب تعر ...

اشتباه میکنی عزیزم. اتفاقا این مورد ازون مورداس که نباید بگی. ادم که نباید چارزانو بشینه پا دیگران و همه چیزو بریزه رو دایره که . 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
خدا ب اطرافیانت رحم کنه فتنه ک میگن تویی😐 این خانم وظیفه انسانیش رو انجام داده  وخب خداه ...

ببین عزیزم من اصلا فتنه 

ولی ادم باید کارای خوبشو بگه خصوصا خصوصا وقتی آدما چشاشون میبندن و به روی خودشون نمیارن 

بچههه میفتاد میمرد جاریه با اولین کسی ک قهر میکرد با همین اسی خودمون قهر میکرد 

شماها خودتونم باشین میگین 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش

پس الان جواب سوالت رو متوجه شدم. جاریت ازوناس که زیاد از خودش برا بقیه نمیگه. برای همین نگفته. و چون شما شاید زیاد برای بقیه از خودت و جزییات میگی ' برات سوال پیش امده(چون گفتی اگر خودم بودم میگفتم. ) همین عزیزم. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......