2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد زشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 57 پست
نه شوهر من و خانوادش خیلی به مراسمات اهمیت میدن در حالیکه خانواده من اصلا اهمیت نمیدن برا عروسیم یکس ...

خوشبخت بشی گلم شوهر من حوصله این کارارو نداره ۵۵ سالشه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
ما هر دو بچه بزرگ داریم خیلی کارا رو حوصلشو نداشتم من  وگرنه همسرم شدیدا میخواست من فس بودم را ...

پس اشکالی نداره عزیزم نه من با همسر سابقم سه ماه سر خونه زندگی بودم دیدم معتاده جدا شدم و الان شوهرم دوسال از من بزرگتره و خودشم باسواد و کارمند تو سطح خودمه قبلیه روانی بود بیسواد و عوضی و مذهبی و معتاد من تو ۱۶ازدواج کردم ۱۸جدا شدم از همسر سابقم روز عروسی اشک میرختم اجباری بود خداروشکر الان  با شوهرم بهترین عروسی برام گرفت حسرت هیچی تو دلم نمونده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبخت بشی گلم شوهر من حوصله این کارارو نداره ۵۵ سالشه

اها پس حق داره بنده خدا شمام البته خیلی سنتون ازش کمتره و فاصله سنی تون زیاده منو شوهرم با هم دو سال فاصله سنی داریم اون ۲۹من ۲۷

اها پس حق داره بنده خدا شمام البته خیلی سنتون ازش کمتره و فاصله سنی تون زیاده منو شوهرم با هم دو سال ...

اره شانس که نداشتم توازدواج

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
خدا زندگیتو بهتر کنه همه تو زندگی مشکل داریم باید کنار بیاییم

اره درسته ولی مشکل من عجیب غریبه

نه 

اتفاقاً تشکیل خانواده زیبا هم هست 

خدایا خداییتو شکر 🤍                                          اگر نیاز به صحبت ، درددل و ...داشتید تگم کنید تاپیکتون ، بهتون گوش میدم                                 الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن             میشه به نیتم ذکر « یا فتاح » بگی ؟  هرچقد که دوس داشتی حتی یکی/باردارای عزیز من اعتقاد دارم شما به خاطر تودلی های معصومتون دعاتون میگیره ، میشه برام دعا کنید ...                                          اگر دوست داشتید این صفحات رو در روبیکا دنبال کنید                     https://rubika.ir/gord___afarid      https://rubika.ir/reyha_aneh  ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده ...                                                   با شرف باشید و با شرف بمیرید
نه  اتفاقاً تشکیل خانواده زیبا هم هست

نه همیشه

نه همیشه

به طور کلی گفتم

خدایا خداییتو شکر 🤍                                          اگر نیاز به صحبت ، درددل و ...داشتید تگم کنید تاپیکتون ، بهتون گوش میدم                                 الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن             میشه به نیتم ذکر « یا فتاح » بگی ؟  هرچقد که دوس داشتی حتی یکی/باردارای عزیز من اعتقاد دارم شما به خاطر تودلی های معصومتون دعاتون میگیره ، میشه برام دعا کنید ...                                          اگر دوست داشتید این صفحات رو در روبیکا دنبال کنید                     https://rubika.ir/gord___afarid      https://rubika.ir/reyha_aneh  ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده ...                                                   با شرف باشید و با شرف بمیرید
به طور کلی گفتم

درسته

برای ازدواج اول هم باید سفت و سخت گرفت  اتفاقا ک ازدواج اول بالاخره ی دختری و از نظر من خیلی ا ...

اره برای همون اولی هم باید دقت کرد. ولی وقتی اولی رواشتباه انتخاب کرده باشه نباید برای ازدواج دوم عجله کنه و دوباره اشتباهای قبلیش تکرار کنه

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

اره برای همون اولی هم باید دقت کرد. ولی وقتی اولی رواشتباه انتخاب کرده باشه نباید برای ازدواج دوم عج ...

عجله که اصلا 

درست می فرمایید

منم عجله نکردم ۱۴ ساله از طلاقم می گذره هنوز ازدواج نکردم😁😁😁😉😉