2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد زشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 57 پست
نه سه ماهه جدا شدم

خب صب کن 

این مدل حرف زدن‌ها انقد زیاد می شه که واقعا اذیت کننده ست 

تازه هر خاستگاری هم ک میاد تو بگی نه ...زود می گن یکی رو داره 

ینی می خواد هرزه باشه تا ازدواج کنه و ب یکی متعهد باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای دومی چند ماه باهاش زندگی کردم بغد عقد  خیلی ریسک هست ازذواج دوم

منم چند ماه پیشش کار میکردم‌منشیش بودم  ولی باز مردارو نمیشهشناخت

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
برای ازدواج دوم باید خیلی دقت کرد و سفت و سخت گرفت وگرنه اگه دومی هم بد باشه همون بهتر آدم مجرد و ب ...

برای ازدواج اول هم باید سفت و سخت گرفت 

اتفاقا ک ازدواج اول بالاخره ی دختری و از نظر من خیلی الماسه ی دختر مجرد ...نباید ب هر کسی بله بگه 

ولی ازدواج دوم انقد سختی کشیدی دیگه صبور تر شدی لوس مامان بابل نبودی شاید خیلی مشکلات رو راحت‌تر تحمل کنی

منم چند ماه پیشش کار میکردم‌منشیش بودم  ولی باز مردارو نمیشهشناخت

آره ولی من هست ماه زندگی مشترک داشتم 

بازم میگم کمه ولی خب خیلی کمک کرد و اخلاق اصلیش دستم اومد و بالعکس اونم فهمید چقدر منو میفهمه و مناسبش هستم یا نه

آره ولی من هست ماه زندگی مشترک داشتم  بازم میگم کمه ولی خب خیلی کمک کرد و اخلاق اصلیش دستم اوم ...

من ازدواجم راستش به اختیارم نبود یعنی قصد ازدواجونداشتم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
ما مراسم گرفتیم تالار و اینا ولی خانواده ها رو مثل مهمون دعوت کردیم.  یه تیم تشریفات گرفتی ...

من چون همسرم مجرد بود خودمم سنی نداشتم ازدواج قبلیم اجباری بود همه چی عالی گرفتیم هم عقد عالی هم عروسی عالی همه تو تالار با بالاترین هزینه حتی خانواده همسرم چون کورد هستن برای عید هم برام مراسم گرفتن تالار و شام و شیرینی و میوه و طلا و لباس حدود سیصد نفر مهمون ولی برا عروسی هزار و پونصد نفر دعوت کردیم بیشترم اقوام همسرم بودن خداروشکر خیلی راضی هستم 

من چون همسرم مجرد بود خودمم سنی نداشتم ازدواج قبلیم اجباری بود همه چی عالی گرفتیم هم عقد عالی هم عرو ...

کردا طلا زیاد میدن راسته

کردا طلا زیاد میدن راسته

اره خوبه ولی من پدرم بیشتر طلا داد خودمم کارمند هستم کلی طلا برا خودم خریدم کوردها مراسمات خیلی دارن و کلی مهمون دعوت میکنن مثلا برای عیدی من تالار گرفتن سیصد نفر مهمون رو شام و شیرینی دادن بعد برا منم سر تا پا لباس و وسایل آرایشی همه چی خریدن با یه تیکه طلا بعد مامانم گفت همین میتونستیم عروسی باشه ناراحت شدن گفتن ما دو هزار نفر عروسی مهمون داریم که حدود ۱۵۰۰ نفر اومدن کلی گوشت و میوه هم اضافه اومد هر چی من گفتم لازم نیست چهارده تا گوسفند بکشند گوش ندادن کمی ضرر کردیم

اره خوبه ولی من پدرم بیشتر طلا داد خودمم کارمند هستم کلی طلا برا خودم خریدم کوردها مراسمات خیلی دارن ...

ما عروسی نگرفتیم یعنی شوهرم اصلا قبول نداره اینارو

خوشبخت باشی

مرسی گلم خدا کنه

من چون همسرم مجرد بود خودمم سنی نداشتم ازدواج قبلیم اجباری بود همه چی عالی گرفتیم هم عقد عالی هم عرو ...

ما هر دو بچه بزرگ داریم خیلی کارا رو حوصلشو نداشتم من 

وگرنه همسرم شدیدا میخواست من فس بودم راستش خوشبخت باشی

ما عروسی نگرفتیم یعنی شوهرم اصلا قبول نداره اینارو

نه شوهر من و خانوادش خیلی به مراسمات اهمیت میدن در حالیکه خانواده من اصلا اهمیت نمیدن برا عروسیم یکسال پیش بود بهترین و گرونترین آرایشگاه رفتم بهترین لباس سنگ دوزی هم پوشیدم تو بعضی موردها شوهرم خیلی خوبه دست رو هر چی بذارم هیچی نمیگه گاهی هم خر میشه برا همین عروسیمون تا الان قرض داره چون ضررم کردیم