2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیه ؟ خرید ارز؟ کلاهبرداری نیس؟

ی کاری میکنی با رعایت ی سری اصول  سایت بیاد صفحه اول گوگل یا بهتر دیده بشه واسه سایت های فروشگاهی و پزشکی و....اینجوری فروششون میره بالاا بهتر دیده میشن...عامیانه ترین توضیح ک بتونم بگم😁

احتمال اینکه یه سایت بدون سئو به موفقیت برسه به شدت پایینه اما اصلا دور از ذهن نیست

اگر سئو رو بعنوان یه شغل میخواین یادبگیرین که هیچ

اما

اگر خودتون سایت دارین و میخواین دیده بشین

راه های خیلی بهتر و سریعتری برای دیده شدن وجود داره

خواستین تا بگم...

احتمال اینکه یه سایت بدون سئو به موفقیت برسه به شدت پایینه اما اصلا دور از ذهن نیست اگر سئو رو بعنو ...

من دارم یه سایت طراحی میکنم هم واسه سایت خودم میخوام هم واسه کار

من دارم یه سایت طراحی میکنم هم واسه سایت خودم میخوام هم واسه کار

ببین شما دارین توی یه جهان با هشت میلیارد انسان زندگی میکنین که اونا هم مثل شما دارن تلاش میکنن

بنابراین 

از طریق سئو تا موتور های جستجوگرای مهم مثل گوگل و بینگ و.... بخوان از طریق تکنیک های سئو شمارو بیارن بالا

زمانبر هست...

حتما میدونین که هر چه تعداد بیشتری از آدما شما رو از طریق های مختلفی سرچ کنن رنک یا رتبه بندی شما بالاتر میره....(تعداد سرچ و لیبل...)

راه های راحت تری هم هست

مثلا از طریق سوشل میدیا هایی مثل اینستاگرام و...

دیده بشی..خیلی خیلی زودتر به نتیجه میرسی..

شاید نباید این رو بگم:

پیج آموزش رایگان بزنین مرتبط با کارتون اما فقط نکته های عامیانه رو مطرح کنین ...مثل آموزش زبان ها....دیگران رو ترغیب میکنین که بیان سمتتون.

fan page یه پیج معروف مثل انبوه سازان بشین و هرچی اونا پست میذارن شما هم بذارین...و لابلاش تبلیغات خودتون رو بذارین

بگردین یه چیزه خوب پیدا کنین که پیج نداره مثل هتل چمران شیراز مثلا با معرفی و تبلیغ اون بیایین بالا بعد که فالوراتون رفت بالا اسم و موضوع پیج رو تغییر بدین(با اینکه با این کار تونستم دوهفته ای پیجم رو به ۳هزارتا برسونم ولی پیشنهاد نمیکنم البته😅)