2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره 

خواب دیدم رفتم پارچه فروشی  بعد داخل مغازه نرفتم از بیرون گفتم ونگاری این بد نیست  ولی اصلا هیچی از طرح و رنگش ندیدم و یادم نیست بعد رفتم بقیه پارچه فروشیا رو ببینم  اومدم برگردم قبلی پیدا نکردم پارچه رو گفتم یا فکر کردم قشنگ ولی قشنگ نبوده که دوباره انتخابش نکردم  یامال مغازه کناری ی مغازه خالی که بسته بود      در کل خوابم پر استرس و درهم بود

خواب دیدم رفتم پارچه فروشی  بعد داخل مغازه نرفتم از بیرون گفتم ونگاری این بد نیست  ولی اصل ...

تا جایی که من میدونم فکر کنم دیدن خواب پارچه فروشی خاب خوبی نیست دروغ و حیله یا ظربه زدن یکی از نزدیکان و دوست نشان دادن دشمن هست انشاالله که هرچی خیر پیش بیاد 

@زلخیامصر      گلم تاپیک قبلیم پست گذاشتی پاکش کردم پستتو ندیدم  اینجا لطفا دو ...

سلام عزیزم 

درکل خرید لباس وپارچه دورازجون به معنای کفن 

اما خوابی که شما دیدی نخریدی وفقط پارچه رو دیدی 

احتمال اینکه یکی از عزیزان مریض بشه یارحادثه ببینه هست هم صدقه بده وسوره علق وناس رو بخون با صدای بلند 

ایشالله که خیره

کُردم وافتخارمیکنم به کرد وکردستان😌🤜منال ناف کرمانشان 😏 وقتی میگی کورد تورک م اینجوری بگو دیگه البته تاکید من بی دلیل نی کورد هم درسته آما😅ما میگیم کردستان نه کوردستان درسته  اگر دقت کرده باشید اخبار های ماهواره که مربوط به کردستان عراق هست کرد رو کورد مینویسنن همچنین کوردستان    حالا خود دانی میخوای عراقی باشی بگو کورد میخوای یه ایرانی اصیل پرافتخار باشی بگو کُرد.  💗🌸💗🌸💗🌸                 اسمم روژین به معنای روز کردستان😊❤      Iam hes sheshomi& �🥳                                  قلبم داداشم زندگیم خواهرم هست ونیستم باوگ ودالگکم🥺❤⭐                                                      تمام وجودمو میزارم پای خواهرم تا یه خانم دکتر عالی تحویل جامعه بدم:)))))) بااینکه ۱۳سالشه😅                           

این شمارش 

09033416461 

یه آقاست 

سوال داری می‌پرسی یه سوال هم بپرس ک خودت جوابش رو میدونی اینطوری امتحانش میکنیم ک درست میگ یا ن 

بعد نتیجه رو بم بگو ک چیشد چی گف و...؟. باشه ؟