2777
2789

یه پسری توی فامیلمونه که باهمه گرم و صمیمیه اما به من میرسه خجالتی و سرد رفتار میکنه و حتی به زور سلام میکنه..

بعد من واسم عجیب بود که چرا نرمال رفتار نمیکنه باآدم اخه من کلا آدمیم که سرم تو کار خودم و درس و دانشگاهمم و کلا کاری به کسی ندارم اما از دیشب فکرم مشغوله که چرا باید جوری رفتار کنه که آدم معذب شه

الان زنگ خونه خورد همون پسرفامیلمون بود مامانش آش فرستاده بود اورده واسه ما

مامانم و بابام سرکارن و منم و دخترخاله‌ام خونه بودیم داشتیم وسایل منو جمع میکردیم که فردا برگردم شهری گه دانشگاهم هست.. 

عب ندارم بابا😂منو پسرای فامیلم بزور بهم سلام میدیم چون من معذبم واقعا پیششون😐😂

اره میدونم چی میگی اما ببین منم با بقیه درحد همین سلام خدافظ 

حالا بقیه‌یشو ببین 

بعد این پسره  که اینقدر سرد و خجالتی بود با من  اینقدر شروع کرد حرف زدن و به شوخی گفت من یخ زدم تو سرما تو پیش شوفاژی و اینا  بعد شروع کرد راجب درسا پرسیدن و اینا که مواظب خودت باش شهر غریبه میری و اینا اصلا پشمام ریخته بود این که زورش میومد حرف بزنه با من این همه حرف زد ..بعدم این که زورش میومد خدافظی کنه اینقدر گرم خدافظی کرد که عزیزی و قربونت..

نظرتون چیه راجب رفتارش دوقطبیی چیزیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو قطبی نیس شاید چون همون اول باهم در حد سلام خدافظ بودید نمیدونسته چجوریه اخلاقت اینا واسه شوخی کردن 

و دیده داری میری ی شهر دیگه یچیزی گفته باشه

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

یادش بخیر. نگاهای دزدکی...

عاشقت عزیزم

نوشته بودم"خوشی یا ناخوشی.فقط این نیز بگذرد."ولی اشتباه میکردم ناخوشی که بیاد پاشو میذاره رو خرخره ات تا خفه ات نکنه دست برنمیداره.یه روز خوبم دیگه نیومد روزها یکی بدتر از دیگری

دو قطبی نیس شاید چون همون اول باهم در حد سلام خدافظ بودید نمیدونسته چجوریه اخلاقت اینا واسه شوخی کرد ...

نه ببین حتی من میخواستم سلام کنمم سرشو مینداخت پایین یا خودشد میزد به اون راه یعنی درحد سلام خدافظم نبود

یادش بخیر. نگاهای دزدکی... عاشقت عزیزم

جدی میگی؟ اخه چرا قبلش حتی سلام خدافظی هم نمیکرد؟

میگن پسرا وقتی یکیو دوست دارن شیرین زبون و اینا میشن اما این که اینقدر اجتماعیه با من کم رو میشه چرا

نه ببین حتی من میخواستم سلام کنمم سرشو مینداخت پایین یا خودشد میزد به اون راه یعنی درحد سلام خدافظم ...

اگه اینطوریه حس میکنم کراشه روت

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

یه بار نیکی باهمه گرم با تو سرد،،ی بار میگی خوب رفتار کرده،،،حالا کدومش؟

نه میگم همیشه باهم نرمال بودیم درحد سلام خدافظ معمولی اما چندماهه به من میرسه خجالتی میشه و حتی سلامم میخوام کنم سرشو میندازه پایین یا میخواد بگه حواسم نیسن

بعد این واسه یه ساعت پیشه که مامانش آش فرستاد خودش اورد واسمون که اولین بار بور اینقدر حرف زد حالا میگم رفتارش گیج کننده‌اس 

جدی میگی؟ اخه چرا قبلش حتی سلام خدافظی هم نمیکرد؟ میگن پسرا وقتی یکیو دوست دارن شیرین زبون و اینا م ...

پسرخالم عاشقم شده بود.به هر بهونه ای میومد خونمون.تنها می‌شدیم از هر دری بحث میکرد.ولی آدم خودش میفهمه خیلی تابلو میشه

نوشته بودم"خوشی یا ناخوشی.فقط این نیز بگذرد."ولی اشتباه میکردم ناخوشی که بیاد پاشو میذاره رو خرخره ات تا خفه ات نکنه دست برنمیداره.یه روز خوبم دیگه نیومد روزها یکی بدتر از دیگری

پسرخالم عاشقم شده بود.به هر بهونه ای میومد خونمون.تنها می‌شدیم از هر دری بحث میکرد.ولی آدم خودش میفه ...

عه 

اینم خیلی مغروره میخواد هیچی نشون نده اما دخترخالمم گفت اون روز که زیرچشمی نگاه میکرد اما من متوجه نشدم

اره میدونم چی میگی اما ببین منم با بقیه درحد همین سلام خدافظ  حالا بقیه‌یشو ببین  بعد ای ...

😂😐شاید دوست داره یا شاید تو جمع یه افرادی هستن که بخاطرشون نمیتونه باهات راحت باشه