آقا پی زندگی خودشه ولی تاحالا نشده یکبار کمک حال ما باشه ولی زبونش بشدت برای من درازه و دست بزن داره من پدر ندارم خودم کار میکردم که خرج خونه رو بدم حالا از کار بیکارم کرده که هیچ گوشیمو هم برداشته بود با خودش برده بود بخاطر اینکه یه مزاحم تلفنی داشتم گرفته فحش بارونش کرده و یارو رو پیدا کرده زده دوتا دندوناشو شکسته بعدشم گرفت منو با کمربند زدتم به مامانم گفته حق ندارید گوشی دستش بدید همیشه چکش کنید حالا من از شانسم نینی سایتم نمیتونم بیام وقتی نیستن یواشکی چون جایی هم نمیره سرکارم نمیزارن برم پول شهریه دانشگاهم نداشتم بدم ولش کردم خاستگار خوبی هم ندارم چون شرایط مالیمون زیر خط فقره موندم چیکار کنم از دستشون من با این سنم با همون چندرغازی که کار میکردم خرج خونه رو میدادم حالا این شد جواب محبتای من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چ داداش بی درکی کاش فقط یکی باشه ازدواج کنی بری سرخونه وزندگیت اونم بمونه ببینم شکمشوکجامیخادسیرکنه& ...
زن داره اصلا سراغی از ما نمیگیره سالی یبار ولی خوب دخالت میکنه تو کار ما مامان منم اعصابش مشکل داره خیلی بهش رو داده گفتم پس بزار همون پسرت خرجتو بده که سالی یبار بهت سر نمیزنه