2777
2789

ما يك ساله باهميم اولش فقط دوستي بود ولي حالا رابطه داره جدي ميشه منو به خانوادش معرفي كرده و داره حرف خاستگاري و ازدواج ميزنه

يك سال گذشته و من يچيزي كه ميدونم براش خيلي مهمه رو پنهون كردم

اينكه اصليت خانوادم كجايين

ما همون شهريو كه زندگي ميكنيم گفتم كل فاميل همينجان

اما از طرف پدريم يسري فاميلا جايي زندگي ميكنن كه به ادماي قاچاقچي و ... معروفن منم روم نشد و تو اين يك سال نگفتم الان از ترس اينكه بفهمه برخوردش چيه ميخوام تمومش كنم😣😔😔 

كاش راه حلي بود اينقدر خجالتيم نميتونم حرف بزنم راجب اين موضوع

بعد اونا خيلي پولدارنو و فاميلاشون خيلي باكلاسن و راحت

ما اينجوري نيستيم

😢

حتما این موضوع رو به ایشون بگید ،اینکه فامیل چه جوری هستن برای بعضی افراد مهم نیست ،مگه شما چه قدر به اون شهر میرید و با اون افراد مراوده دارید ؟

خوندن کتاب های خوب میتونه دنیای بهتری برای همه ی ما بسازه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هووو خوب اصن به اون ربطی ندارد فامیلای شما کجاس مهم فقط خونواده خودتون هست  سر چیزای الکی تموم ...

خب پرسيده كجايي هستين من اسم اون منطقه رو نيوردم الان يهو بگم ميگه پنهون كردي

حتما این موضوع رو به ایشون بگید ،اینکه فامیل چه جوری هستن برای بعضی افراد مهم نیست ،مگه شما چه قدر ب ...

اصلا رفت و امد نداريم

بخاطر اينكه گفتنش برام سخته ميخوام تمومش كنم دق كردم يك سال گذشت نتونستم بگم خيلي فشار رومه كه اينو نميدونه

خب پرسيده كجايي هستين من اسم اون منطقه رو نيوردم الان يهو بگم ميگه پنهون كردي

خوب الان خودت منطقه ای ک خونتون  هست رو درست بهش گفتی ؟ اگه درست گفتی ک مشکلی نیس فامیل اصن مهم نی فقط مهم خودتونید 

اعتماد ب نفست کجا رفته ی جور رفتار کن انگار دختر پادشاهی و افتخار کن ب اصلیتت دیگ کسی نمتونه بگه بال ...

اره مشكل خودمم كه از اول نگفتم و هرچي گفت كجايي هستين همينجا و گفتم حالا عنوان كردنش برام سخت تر شده

تو رو میخواد با خانواده ت رو؟ اگه بعد یه سال هنوز تو رو نشناخته پس یه ناتوانایی هایی داره

احساس ميكنم فهميده ولي ب روم نيورده منتظره بگم خودم نميدونم چون ادم زرنگيه تو امار در اوردن ولي اينكه من نگفتم خيلي زشته 

اصلا رفت و امد نداريم بخاطر اينكه گفتنش برام سخته ميخوام تمومش كنم دق كردم يك سال گذشت نتونستم بگم ...

به خودت بگو این موضوع واقعا اهمیتی نداره و با قدرت بیانش بکن

خوندن کتاب های خوب میتونه دنیای بهتری برای همه ی ما بسازه
خوب مشکلی نیس اصن  

خب بخواد بياد خاستگاري حتما باباي من ميگه مال كجاس و اينكه اينقدر اون منطقه بد در رفته كه شايد خانوادش بيان بهش بگن تو نميدونستي دختره كجاييه؟

خب خيلي زشته