2777
2789
عنوان

اونایی که بینی عمل کردین بیاید🥲

600 بازدید | 28 پست

من یه ماهه عمل کردم

درسته که حالت خوابیدن و سر پایین گرفتن رو شکل بینی تاثیر داره؟ میتونم از الان نماز بخونم؟

تو رو خدا هر چی که شکل بینی رو خراب میکنه یا 

تاثیر داره رو بگید  اگه مراقبت خاصی داره بهم بگید  از استرس و نگرانی نمیدونم چکار کنم 😢

من دیروز زنگ زده بودم مطب گفت بعد یه ماه همه کاراتو خودت میتونی انجام بدی ولی برای ورزش سه ماه و برا ...

سر پایین نگه داشتن ضرر داره؟

و طریقه خوابیدن باید چطور باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز زنگ زده بودم مطب گفت بعد یه ماه همه کاراتو خودت میتونی انجام بدی ولی برای ورزش سه ماه و برا ...

میگم شما میدونی علت این که بعد عمل  انقد پوستم جوش زده و تیره شده چیه؟شما هم  اینجوری شدین؟

سر پایین نگه داشتن ضرر داره؟ و طریقه خوابیدن باید چطور باشه

من تا ی ماه و خورده ای تاق باز خوابیدم بعدش پهلو 

نه دکترا همشون میگن سرو پایین آوردن ضرر نداره خم شدن ضرر داره ک ببینی واقعا ام فشار میاد ولی من تا یه ماه اصلا پایین نیاوردم و خم نشدم 

میگم شما میدونی علت این که بعد عمل  انقد پوستم جوش زده و تیره شده چیه؟شما هم  اینجوری شدین ...

اره من رفتم دکتر پوست الان بهتر شدم 

انقد جوش زدم صورتم باد کرده بود الان میشه گفت نود درصدش رفته قرص خودسر نخور مثل راکوتان و ... روی فرم بینی اثر داره

والا من بعد عمل پوست اندازی کردم انگار پوستم ک تیره شده بود و با دست کندم ا افتادن مال همه می‌ریزه م ...

ن اصلا 

بعد چه مدت واسه شما اینطور شد

من پوستم خیلی داغون شده اصلا پر جوش شده🙁

اره من رفتم دکتر پوست الان بهتر شدم  انقد جوش زدم صورتم باد کرده بود الان میشه گفت نود درصدش ر ...

چن وقته عمل کردی؟بعد چن وقت پوستت خوب شد؟

من هیچ قرصی مصرف نمیکنم 

شستن با فوم و تونر تاثیر داره؟

میگم شما میدونی علت این که بعد عمل  انقد پوستم جوش زده و تیره شده چیه؟شما هم  اینجوری شدین ...

بخاطر داروی بی هوشی هست جوش و تیرگی صورت و گردن

نگران نباش 

چندماه زمان میبره که درست شه