2777
2789
عنوان

خانما عکس رنگی مثانه دارم خیلی استرس دارم دارم میلرزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره همینم گفته باید انجام بدی ولی فعلا برام سونو نوشته تا بمونه این مراحل اوووف خیلی سخته واقعا

سونو شکمی رو زودتر برو چون مشکلی  ک داری نباید دست کم بگیری ببین نوار مثانه هم الان بهت میگم چجوریه یکم ترست بریزه

والا فعلا گفت جواب سونو روبیار اگه مشکلی بود نوار مثانه هم گفت احتمال زیاد میگیرم ازت 

حتما حتما نوار مثانه رو برو خطرناکه خدایی نکرده اگه نری 

ببین اول باید آب بخوری تا مثانه ات پر بشه بعد وقتی رفتی داخل جلوی خود دکتر باید ادرار کنی بعد از این لباس پایین تنه ات رو در میاری میری روی تخت میخوابی اول یه سوند وارد مقعد میشه یکم درد داره  ولی قابل تحمله بعدم یک سوند وارد مجرا میشه هر دوتا رو با رادیو اکتیو پر میکنه تا جایی ک حس کنی دیگه نمیتونی تحمل کنی بعد بهش میگی و خودتو خالی میکنی اونم عکس برداری میکنه همین فقط موقع سوند مقعدی نباید تکون بخوری 

سوند شکمی رو زودتر برو چون مشکلی  ک داری نباید دست کم بگیری ببین نوار مثانه هم الان بهت میگم چج ...

خدا خیرت بده من حتی شده موقع نزدیکی هم مشکل ریزش ادرار دارم خیلی حس بدی بهم دست میده پیش شوهرم آخه زایمان طبیعی داشتم وسخت 

[QUOTE=327574914]حتما حتما نوار مثانه رو برو خطرناکه خدایی نکرده اگه نری  ببین اول باید آب بخوری تا مثانه ات پر ...[/QUOTE وای خدا کمکمون کنه من همش میترسم بگه نیاز به عمل داری چون میگن عمل مثانه خیلی درد داره خداخودش کمکمون کنه

خدا خیرت بده من حتی شده موقع نزدیکی هم مشکل ریزش ادرار دارم خیلی حس بدی بهم دست میده پیش شوهرم آخه ز ...

اره گلی بالا برات نوشتم چجوریه وقتی اینقدر اذیت میشی چه کاریه که نمیری درمان کنی؟ اصلا نترس موقع وارد کردن سوند ها فقط خودتو شل کن تکون نخور همین

[QUOTE=327574914]حتما حتما نوار مثانه رو برو خطرناکه خدایی نکرده اگه نری  ببین اول باید آب بخور ...

نه عزیز دلم عمل مثانه که با بیهوشیه و اصلا چیزی نمیفهمی حالا شما برو نوار مثانه اگه دیر بدی خدایی نکرده کارت به عمل نکشه

[QUOTE=327574914]حتما حتما نوار مثانه رو برو خطرناکه خدایی نکرده اگه نری  ببین اول باید آب بخور ...

الان من که برات توضیح  دادم نوار مثانه چجوریه ترست نریخت گلی خانم؟

من آستانه تحملم خیلی پایین نمیتونم تحمل کنم ای خداااا

هیچکی مثل من ترسو نیس قبل سوند زدن بتادین میزنن واسم میخواست بتادین بزنه پریدم بالا گفت بابا چیزی نیس بتادینه😂

اصلا درد نداره خودتو سفت نکن فقط

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬