2777
2789
عنوان

خانما عکس رنگی مثانه دارم خیلی استرس دارم دارم میلرزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی شما میدونی عکس رنگی مثانه چطوره؟ 

نه عزیزم تاحالا انجام ندادم ولی برای خودمم سونو از مثانه دکتر نوشته ولی هنوز انجام ندادم منم همیچین مواقعی استرسی میشم برای انجام کارای دکتری😐

نه عزیزم تاحالا انجام ندادم ولی برای خودمم سونو از مثانه دکتر نوشته ولی هنوز انجام ندادم منم همیچین ...

لعنت به این حس ک میاد سراغم بخدا ی بار ک رفته بودم سونو صدای آه و ناله طرف و میشنیدم ک درد داشت بخاطر این میترسم

لعنت به این حس ک میاد سراغم بخدا ی بار ک رفته بودم سونو صدای آه و ناله طرف و میشنیدم ک درد داشت بخاط ...

باور هرشب میگم فردا حتمامیرم ولی باز ترس واسترس انجامش میاتش سراغم منصرف میشم خیلی حساسم

باور هرشب میگم فردا حتمامیرم ولی باز ترس واسترس انجامش میاتش سراغم منصرف میشم خیلی حساسم

اگه سونو شکمی نوشته من دادم اینو دردش یکم بیشتر نیس فقط خیلی فشار میاد روی مثانه و شیو هم انجام بده چون باید شلوارتو بکشی پایین و روس مثانه عکس برداری بشه

[QUOTE=327574380]شما مشکلت چیه؟[/QUOTE موقع خنده وسرفه گلاب به روت میخاد ادرارم بریزه دکتر گفته احتمالا افتادگی هستش مشکل اینجاست دکتر زنان معرفیم کرده پیش دکتر اورولوژی مرد منم خیلی دلهره دارم