2777
2789
عنوان

چطوری میتونم صبح زود پا شم؟ 🥺

182 بازدید | 15 پست

کنکوریم اما نمیتونم قبل هفت و نیم یا هشت پاشم...الارم زنگ میخوره بدون اینکه اصلا بفهمم دارم چیکار میکنم قطع میکنم میخوابم تا نزدیک هشت به زور پامیشم،البته من کلا آدمیم زیاد باید بخوابم ولی خب دیگه امسال شده شیش هفت ساعت خواب،ولی باز هم شبا دوازده و یک خوابم میبره صبحا نزدیک هشت پامیشم،چیکار کنم بنظرتون؟؟دلم میخواد پنج و نیم شیش پا شممممم😨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم جدیدا هرکار میکنم نمیتونم قبل از ۹ بیدار شم

قبلا یه چند باری حتی ۴ و نیم بیدار شدم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

منم جدیدا هرکار میکنم نمیتونم قبل از ۹ بیدار شم قبلا یه چند باری حتی ۴ و نیم بیدار شدم

اره منم دوران مدرسه شده بود حتی یک روز کامل نخوابیدم،اما از وقتی فارغ التحصیل شدم تنبل شدم😑

اره منم دوران مدرسه شده بود حتی یک روز کامل نخوابیدم،اما از وقتی فارغ التحصیل شدم تنبل شدم😑

منم

شبایی ک امتحان نهایی داشتم اصلا نمیخوابیدم و فقط درس میخوندم الان نه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

تاپیکاتو خوندم،شرایطتت میشه گفت عین منه🙃

بیا شروع کنیم واقعا

من شروع کردم اما خب استمرار ندارم😪

منم دقیقا

باید پیوسته بخونم

مثلا حتی اگه ۴ ساعت میخونم تا آخر بخونم و ول نکنم

ولی نیستم اینطوری