فروردین مراسم میگیرن جشن عقد قبلا خصوصی گرفتن اما تالار هم شام دادن مراسم داشتن پونصد تا مهمان اما من شرایطی نبودم برم یک ماه و نیم از بارداریم مونده بود استراحت مطلق بودم ناراحتم یک ماه صبر نکردن منو هم آدم حساب نکردن حتی زنگ نزدن شوهرم بره الانم دلخورم نمیخوام برم اما میخوام بهانه ایی بیارم دلخوری پیش نیاد حوصله حرف حدیث ندارم فروردین هم چک زیاد داریم پولی آنچنان نمیمونه نمی دونم چیکار کنم شهر هامونم از هم دوره هفت ساعتم راهه روزه هم میگیرم اصلا یه طوری مستاصل شدم به شوهرمم نمی تونم فشار بیارم دل خوشیم از خانوادم ندارم بچم دنیا اومد کادو ندادن تولدش شد اومدن دعوا درست کردن تولد بهم خورد رفتن چهارده میلیون فقط خرج رو دستم موند اگه الان بخوام مراسم برم کمه کمش پنجاه میلیون میخواییم چون باید حداقل یه ربع سکه بدیم خودمون فروردین کلی چک داریم چی بگم نریم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هرچی فکر کردم دیدم شما حق داریا ناراحت باشی ولی خب اینکه مراسم برادرت نری هیچکسی بهت حق نمیده و ازت ناراحت میشن و مقصر میشی و اعصاب خوردی برای تو میمونه
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
نه حتی بچه هام مریض بودن دکتر جوابشون کرده بود با سرنگ غذا میدادم اونا مراسم گرفتن در حد سه روز رفتن خواستگاری عقد کردن نموندن یک ماه خیلی دلم شکسته اما حرفی بزنم مادرم میگه تو دوست داری زندگی برادرت خراب بشه سکوت میکنم چی بگم
نه حتی بچه هام مریض بودن دکتر جوابشون کرده بود با سرنگ غذا میدادم اونا مراسم گرفتن در حد سه روز رفتن ...
بگو گلایه دارم منم آرزو داشتم تو عقدش باشم
دست بالارو بگیر همیشه
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
بدرک ک درک نمیکنن تو دلیلتو بیار و بشین خونت با خیال آسوده برای داشتن آرامش باید آدمای سمی زندگیتو ...
خیلی سعی کردم حذف کنم سه ماه جوابشونو ندادم آنا پرو تراز این حرفان ماه قبل پول قسط ندادیم پذیرایی کنیم الان یه قسط عقبیم من سالی یه بار میرم اونم همه چی میگیرم دوروز بمونیم قیامته هرماه میخوان بیان یه عروسیم داریم که نکو تا دو خواب بود من سه تا بچه دارم با سه تا بچه کلی پذیرایی کردم دعوتم نکرده بودم خودشون گفتن تولده ما میاییم سه روز قبلش اومدن روز تولد دعوا کردن رفتن
واقعا عقد یا عروسی برادر نمیرین شرایط هر چفدرم سخت باشه برادر یه چیز دیگس صحبت از همسایه نیس ...
من باهرکسی مثه خودش رفتار میکنم
حدو حدود و احترام هم حفظ میشه
از اول دعوت کرد میرم نکرد دیگه تموم کلشو فراموش میکنم