الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم میگرن دارم وقتی که سردرد شروع میشه هیچ نوری نباید بهم بخوره حتی صدای حرف زدن هم حالمو بد میکنه با خوابیدن هم خوب نمیشه گاهی اوقات اگه یک روز کامل هم بخوابم بعدش بیدار بشم بازم هست خیلی عذاب میکشم سر شب هم باز گرفته بود
بله عزیزم از همون چهار سالگی کلی نوار مغز و سی تی اسکن دادم و داروهای زیادی مصرف کردم ولی همون مسکن کدئین بهتر از همه برای من جواب داده طی این همه سال. مهمترینش رعایت رژیم غذایی بوده که کمکم کرده الان نهایتا سه بار در ماه حمله میگرن دارم
مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍 ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴
[QUOTE=327561296]من میگرن شدید دارم رفتم دکتر مغز و اعصاب قرص دپاکین و کپسول دولوکستین داده. موندم چیکار کنم بخورم یا ...[/QUOTEیه جوری درد میگیره چشامم نمیتونم باز کنم ببخشیدا میارم بالا اگه نور بخوره بهم