2777
2789

من بچه بودم اول راهنمایی بودم درمان شدم و الان بهترم. 

اون موقع‌ها اینقدر وضعم بد بود هقته‌ای سه بار سردرد میشدم وببخشبد تا بالا نمی‌اوردم حالم خوب نمیشد.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چهار سالگی میگرن دارم، کاریش نمیشه کرد فقط مسکن و نخوردن چیزهایی که سردرد میاره مثل شکلات و پنیر و مرکبات

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
من میگرن شدید دارم رفتم دکتر مغز و اعصاب قرص دپاکین و کپسول دولوکستین داده. موندم چیکار کنم بخورم یا ...

من نمیدونم بهم چی داد ولی ی سال تحت درمان بودم و منع غذایی هم داشتم الان خیلی بهترم اون موقع‌ها از شدت سردرد انگار چشام میخواست کور شه.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

منم میگرن دارم وقتی که سردرد شروع میشه هیچ نوری نباید بهم بخوره حتی صدای حرف زدن هم حالمو بد می‌کنه با خوابیدن هم خوب نمیشه گاهی اوقات اگه یک روز کامل هم بخوابم بعدش بیدار بشم بازم هست خیلی عذاب میکشم سر شب هم باز گرفته بود

هم اتاقیم تو خوابگاه داشت.هر سه چهار روز یه بار اتّفاق میفتاد. یه مسکّن خارجی با عوارض کم مصرف می ک ...

من دیگه از مسکن خوردن خسته شدم. تقریبا هیچ مسکن ایرانی و خارجی روم اثر نداره فقط شیاف دیکلوفناک تاثیر داره که اونم خیلی ضرر داره

دکتر مغز و اعصاب رفتی برای درمان؟

بله عزیزم از همون چهار سالگی کلی نوار مغز و‌ سی تی اسکن دادم و داروهای زیادی مصرف کردم ولی همون مسکن کدئین بهتر از همه برای من جواب داده طی این همه سال. مهم‌ترینش رعایت رژیم غذایی بوده که کمکم کرده الان نهایتا سه بار در ماه حمله میگرن دارم

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

[QUOTE=327561296]من میگرن شدید دارم رفتم دکتر مغز و اعصاب قرص دپاکین و کپسول دولوکستین داده. موندم چیکار کنم بخورم یا ...[/QUOTEیه جوری درد میگیره چشامم نمیتونم باز کنم ببخشیدا میارم بالا اگه نور بخوره بهم

من نمیدونم بهم چی داد ولی ی سال تحت درمان بودم و منع غذایی هم داشتم الان خیلی بهترم اون موقع‌ها از ش ...

بازم خداروشکر که زود رفتی برای درمان. من انقدر درمان نکردم که حالم وخیم شده