2777
2789
عنوان

کاپ پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 40 پست
من تازه عقد کردم ولی خب رابطه داشتیم  الان میتونم استفاده کنم یا بمونه بعد عروسی ؟!  نمی ...

همسرت حتما فکر میکنه گ ش ا د ی میگیری ولس اصلا همچین چیزی نیست عزیزم راحت بخر استفاده کن من ۸سال استفاده میکنم هیچ مشکلی هم ندارم

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید
منم خیلی دلم میخواست بخرم ولی یه چند نفری تو پیج لونت کاپ گفتن فیبروم گرفتن از این ترسیدم  باز ...

من تو این ۸سال یه عفونت ساده هم نگرفتم هر ۸ماه میرم چکاپ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببقشید تاته باید وارد رحم کنید بعدازکجامیفهمیدپرشده؟

وقتی بره سرجاش کاملا متوجه میشید عزیزم یک روز که استفاده کنید می‌فهمید هر چند ساعت پر میشه برای من روزای اول هر ۵ساعت هم خالی کنم بازم پر نمیشه ولی نوار هر ۲ساعت نشتی میکنه 

بچه ها من لونت کاپ دارم فوووووووق العاده عالیه اصلا هم اذیت نمیکنه  سایز یک واسه کسایی که خونر ...

خوش امدی به جمع کاپی ها 😂🥰

بعد از اینکه فهمیدی ثریودی و اونو میذاری دیگه واژن خونی شده. به هر حال بازم پد لازمه. یا شاید وقتی ...

تو رحم که نمیره واژنه

یدور خودتو میشوری کاپ رو میزاری تمام 

میشه لبخند بزنی؟
میدونم انتهای واژنه درسته؟ پس واقعا  نیاز به پد و شورتکس نیس؟ بعد بری جیش گنی تکون نمیخوره؟

اصلاااا تکون نمیخوره 

نیاز ب پد هم نیست 

‌پریودت ب دو بخش تقسیم میشه 

مارک لونت من دارم عالیه

میشه لبخند بزنی؟