2777
2789
عنوان

شرایط من وخاستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 26 پست
والا قبلا  یه خاستگار سمج داشتم تو کار طلا بود خانواده جواب رد دادن و از همه نظر خوب بود ولی مس ...

چجوری  خواستگار پولدار  جذب میکنی؟ معرفی میکنن  یا  خودت تو خیابون مثلا می بیننت

هعی😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم از نظر ظاهری به دلم نیست

ظاهرو که الان راحت میشه درست کرد 

فاکتورای مهم ترو بررسی کن اونم باید از نزدیک باهاش در ارتباط باشی

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

چجوری  خواستگار پولدار  جذب میکنی؟ معرفی میکنن  یا  خودت تو خیابون مثلا می بیننت

قبلا خودشون منو میدیدن 

ولی الان این خواستگارم خانوادش منو بهش معرفی کردن

خب میدونی پولدار هسن ولی از نظر ظاهری خیلی عالی نیستن متاسفانه خاستگارای من

ظاهرو که الان راحت میشه درست کرد  فاکتورای مهم ترو بررسی کن اونم باید از نزدیک باهاش در ارتباط ...

اره ظاهر اگه بره باشگاه خوب میشه

از نظر اخلاق قبل از اینکه بیاد خاستگاری خانواده خالش خیلی از نظر اخلاق ودست دل بازیش تعریف میکردن البته نمیدونستن میخواد بیاد خاستگاری من

اره ظاهر اگه بره باشگاه خوب میشه از نظر اخلاق قبل از اینکه بیاد خاستگاری خانواده خالش خیلی از نظر ا ...

یعنی اول باید بیاد خواستگاری بعد آشنا شین؟؟تقریبا سنتی؟

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️