2777
2789
عنوان

شما اگه جای من بودید با این خانواده شوهر چه رفتاری میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 69 پست
نظرتون درسته ولی میدونید حرفم چیه؟ کسی که تو روزای سخت کنارمون نیست  هیچوقت نباشه بهتره

به این نتیجه ارزشمند باید همسرت برسه نظر اون چیه؟البته با پدرومادر نمیشه قطع ارتباط کرد ولی اویزه گوشتون کنین براکسی بمیر که برات تب کنه شما هم براشون قدمی نگیرین

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔
خب دیدین گفتم کسی تاپیکم نمیاد  برا همین پرسیدم اگه کسی میاد بنویسم  شبتون بخیر 🙁 دیگه ...

قهر نکن حالا 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرتون درسته ولی میدونید حرفم چیه؟ کسی که تو روزای سخت کنارمون نیست  هیچوقت نباشه بهتره

نمیتونی که پدر و مادر همسرت رو حذف کنی به هر حال اونا خانواده همسرت هستن شما بواسطه همسرت با اونا ارتباط داری 

میتونی حدوحدودت رو تغییر بدید میتونی سطح روابط تو تغییر بدی میتونی اولویت بندی هات رو تغییر بدی ولی نمیشه حذفشون کرد

خانواده همسرته هیچ وقت نمیشه کامل باخاشون قطع رابطه کرد ولی خودتونو ازشون یه کم دور کنید فاصلتونم نگه دارید توقعیم ازشون نداشته باشین

اخه بعد از اون جریانه ما  کلیییی خرج کردن  ماشین خریدن ،خونه درست کردن ولی یه ریالی به ...

پدرشوهر من چندین میلیارد زمین فروخت. دوتا برادرشوهر دارم یکیش مجرد یکی متاهل و چن تا بچه. من خودم ی بچه دارم و شوهرم اخرین پسرشونه و خودمون خونه ساختیم.

اونا برای ما ی ماشین مدل پایین خریدن ک همش دست برادرشوهرمه ک بچهاشو ببره مدرسه و بیاره براش ماشین اسم نوشتن خونه دوطبقه هم دارن میسازن. برا اون یکی برادرشوهرم ماشین دومیلیاردی خریدن. باز منت میزارن ک براتون ماشین  خریدیم وگرنه خودتون عرضه نداشتین بنظرت من چ رفتاری کنم؟ 

مثلا می خوای چکار کنی براشون؟پسرشون رو که نمی تونی جدا کنی ازشون.خودت کمتر برو و بیا و سنگین باش دیگه م ازشون کمک نگیرید تا موقع ارث و میراث😉

پدرشوهر من چندین میلیارد زمین فروخت. دوتا برادرشوهر دارم یکیش مجرد یکی متاهل و چن تا بچه. من خودم ی ...

شوهرت باید اعتراض کنه شما این وسط بده میشین سرسنگین باش ولی چیزی نگو

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔

سلام

شرط اول زندگی و آرامش --» توقع بیجا نداشته باشید از کسی

اگر فکر میکنین خانواده شوهرتون باید بهتون پول میدادن

چرا از خانواده خودتون نگرفتی ?! از خانواده خودتون توقع ندارید ?!

گلم من این داستانی که شما داری با جاریم داشتم برادرشوهرم موعد قرارداد خونش شده بود از ما درخواست ۱۰۰میلیون پول کرد قبل درخواست این پول برای همسرش تولد گرفت یه آیفون براش خرید و همسرش چند برابر من طلا داره من و همسرم کار می‌کنیم جفتمون و ولی اصلا پول نقد یا بیشتر از ۲۰میلیون تو کارت نمیذاریم همسر من واقعا ۱۰۰میلیون نداشت اون موقه که بده بهش کارش راه بیوفته ولی نشستن همجا گفتن ما پول نداشتیم اینا به ما ندادن با این که زنو شوهر هردو شاغلن 

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید
خوبیش اینه متوجه شدی خونواده شوهرت ی ریالم نمیرزن. پس مستقل تر از قبل میشید. امیدوارم شوهرتم یادش نر ...

شوهرمن تو سختیاش خانوادش کنارش نیستن هیچ ی زنگ نمیرنن بهش زنده ای مردی کلا میزارنش کنار تازه اینش خوبه اگه قوز بالا قوز نشن وسط گرفتاریا براخودشون‌دعوا ویحث وناراحتی پیش نیارن چون همیشه خدا طلبکارن .... ولی شوهرم به محظ اینکه مشکلی از وسطاش بیفته تو سرازیری که با ان شاالله ماشاالله میخواد درست بشه یادخانوادشه که در ابتدای امر دعوتشون کنه و از دلشون دربیاره که چرا اونو به تخمشون هم نگرفتن 🤣 حالا بگید من چی بگم...منی که تو همه مشکلات کنارشم تا یکم بناله طلاهامو دراختیارش میذارم از خونه پدرم براش میارم ... خونه باباشو ببینه جوری با من رفتارمیکنه انگار دشمنشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اگر بحث دلسوزی و همراهی در شرایط سخت زندگی

خب خانواده شما پول میدادن که به اصطلاح توجیح حرف خودتون همیشه کنارتون باشن ، پس طبق گفته های خودتون خانواده خودتون هم نباید باشن

متاسفانه من این حرف دوستان که میگن شوهرت باید مستقل باشه نه چشمش به مال پدرش رو تو این مورد قبول ندارم، ایشون که ننشستن تو خونه خرجیشونو از پدرشوهر بگیرن که همچین حرفی میزنین، یه مشکل که ناگهانی پیش اومده و خیلیا که رابطه دورتر داشتن قرض دادن(دقت کنین توقع ندارن پول بدن و پس نگیرن) بعد پدر خود آدم بچشو تو سختی و مشکلات ببینه ککشم نگزه، این اوج بی احساسی و بی معرفتیه!!