2777
2789
عنوان

شما اگه جای من بودید با این خانواده شوهر چه رفتاری میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 69 پست
شوهرم داشت دق میکرد از بدهکاریاش  حقوق هم دیر به دیر میگرفتیم ،همشو میدادیم  دیدم شوهرم ...

عزیزم همه همینن 

تاکید میکنم همه شون هم‌میکن طلا زنت بفروش چه توقعی داری اخه 

بهتره که چیزی ندن دخالت هم‌نکنن همین که شوهرت بدونه بهشون مشکلاتتون نگه خودش موهبته

عزیزم همه همینن  تاکید میکنم همه شون هم‌میکن طلا زنت بفروش چه توقعی داری اخه  بهتره که چ ...

اخه بعد از اون جریانه ما 

کلیییی خرج کردن 

ماشین خریدن ،خونه درست کردن

ولی یه ریالی به ما ندادن 

من باید چه رفتاری بکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بعد از اون جریانه ما  کلیییی خرج کردن  ماشین خریدن ،خونه درست کردن ولی یه ریالی به ...

هیچ عزیزم شوهرت مرد شده بزرگ شده تشکیل خانواده داده نمیخوان بدن نباید به امید درآمد پدرشوهرت باشی 

اخه بعد از اون جریانه ما  کلیییی خرج کردن  ماشین خریدن ،خونه درست کردن ولی یه ریالی به ...

والا منم مادرشوهرم همیشه از ما میکند جرات نمی کردیم ی چیز میخریم نشونش بدیم الان خداروشکر سه ساله باهاش بخریم

خیچ رفتاری

شما اگر همسرتو دوس داری و میخوایباهاش زتدگی کنیباید بی توقع بشیدیگه خانوادشم همینن تغییرم نمیکنن

هیچ عزیزم شوهرت مرد شده بزرگ شده تشکیل خانواده داده نمیخوان بدن نباید به امید درآمد پدرشوهرت باشی&nb ...

هم نظرم با شما

اگرهرکس رو پای خودش بایسته و از دیگران بی توقع بشه زندگی گلستان میشه و انسان ها رشد و پیشرفت میکنند

هم نظرم با شما اگرهرکس رو پای خودش بایسته و از دیگران بی توقع بشه زندگی گلستان میشه و انسان ها رشد ...

افرین وقتی ب پسر خودشون میگن نداریم ب نظرم استار نباید دخالت کنه ک خودشو بد کنه این وسط

هم نظرم با شما اگرهرکس رو پای خودش بایسته و از دیگران بی توقع بشه زندگی گلستان میشه و انسان ها رشد ...

تصور کن عروس بیاد گلایه کنه و خودش از چشم بندازه و بگه چرا پول ندادید 

هرکس باشه واکنش بدی با عروس داره 

امیدوارم حرکت اشتباهي نزنه و موجبات شروع بی‌احترامی به خودش فراهم نکنه

رفتار خاصی نداره. 

داشتن نداشتنشون به خودشون مربوطه. دلشون بخواد میدن، نخواد نمیدن.‌شمام دوست داری رفت و آمد کن نداری نکن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

خوبیش اینه متوجه شدی خونواده شوهرت ی ریالم نمیرزن. پس مستقل تر از قبل میشید. امیدوارم شوهرتم یادش نره تو روزای سخت کی کنارش بوده.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

گلم توقعات بی جا نباید از کسی داشته باشید همسر شما وقتی ازدواج کرده و تشکیل خانواده داده یعنی بزرگ شده و باید از پس زندگیش بر بیاد قرار نیست چون پدر شوهرم شما حقوقش بالاست بده به شما 

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید