2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هزار تا دلیل هست آب مملکت داره تموم میشه نفت داره تموم میشه یعنی سی چهل سال بعد فک میکنی چجوری قر ...

دقیقاً

نمیدونم چرا هیچکس به این مسائل فکرنمیکنه وهمچنان به افزایش جمعیت ادامه میدن 

بعدمیگن چرا آفریقایا وافغانیا زیاد بچه دارن خب اونا آگاهی ندارن ما که داریم چی؟

منم سومین دخترم تو راهه🥰 اون دو تا از خودم بیشتر ذوق دارن😃

خدا حفظتون کنه 

خواهر داشتن خیلی قشنگه چند سالشونه 

دختر بزرگه منم اوایل بارداری سومم دوس داشت داداش داشته باشه چون ابجی داشت ولی خیییلی زود کنار اومد بعدش انقد ذوق داشت که سه تا میشن😁

دقیقاً نمیدونم چرا هیچکس به این مسائل فکرنمیکنه وهمچنان به افزایش جمعیت ادامه میدن  بعدمیگن چ ...

متاسفانه درصد بیشتر مردم کشورمون آگاهی ندارن🥲

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅
ای جونم خدا حفظشون کنه هم واسه شما هم واسه هم  چقد دقیق اختلاف سنشونه دختر دومی و سومی منم دوس ...

خدا عزیزان شما رو هم حفظ کنه ... خانوم چیکار کنم اصلا حسادت نکنه به کوچيکه؟؟؟ من جلو بزرگه دختر کوچیک رو هم نمیبوسم اما حتی عروسک های خانوم رو هم میبوسم ... یه روز تو بهونه گیریاش گفت همش نی نی رو بغل میکنی👶👶

دقیقاً نمیدونم چرا هیچکس به این مسائل فکرنمیکنه وهمچنان به افزایش جمعیت ادامه میدن  بعدمیگن چ ...

عزیزم کسی هم که تو ایران فرزند زیاد میاری( باتوجه به عدم امکانات و شایستگی شون) به دلیل نا آگاهی شون هست از روی فهم و آگاهی شون که نیست 

آنها میتوانند تمام گل ها را بچینند ،اما نمیتوانند نزدیک شدن بهار را متوقف کنند ،ایرانم تسلیت 🖤 ۱۸و۱۹دی ۱۴۰۴