2777
2789
عزیزم من یه دختر داشتم خدا یه دختر دیگه هم بهم داد. ‌‌ .. دختر اولم خیلیییییییی ذوق داره خیلییی ...

اون خییییلی رو درک کردما😁😁😁

مثلا دختر من عشق ست کردن با ابجیاشه ذوق میکنه ها بااینکه۹سالشه

دخترت که بزرگه اختلاف سنی زیاد خوب نیست نمیتونن باهم ارتباط بگیرن ولی بقیش بستگی به اعصاب خودت وضعیت ...

همراهی شوهر صفر .اعصاب خودم صفر وضع مالی متوسط

کاربری دومم هست تازه عضو نشدم ....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دلیل بگین

هزار تا دلیل هست

آب مملکت داره تموم میشه

نفت داره تموم میشه

یعنی سی چهل سال بعد فک میکنی چجوری قراره این نسل زندگی کنن؟

حالا من بحث آینده بچرو نمیارم آینده دنیا رو میگم که داره نابود میشه و دیگه اصلا زمین جایی برای زندگی نمیشه

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅
اون خییییلی رو درک کردما😁😁😁 مثلا دختر من عشق ست کردن با ابجیاشه ذوق میکنه ها بااینکه۹سالشه

عزیزممممم.... دختر اولم ۲ سالشه دومی نوزاده... یه جوری میگه خواهر جوووون دلم آب میشه ... تعریف میکنه ک قراره با هم برن تاب بازی .... میگه من میشینم تاب خواهر جون هلم میده😁😁😁

من سه تا دختر دارم  دختر اولم منم ۶سالو نیمه بود دومی دنیا اومد اصلا تنهایی رو دوس نداشت

منم سومین دخترم تو راهه🥰

اون دو تا از خودم بیشتر ذوق دارن😃

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
دخترت که بزرگه اختلاف سنی زیاد خوب نیست نمیتونن باهم ارتباط بگیرن ولی بقیش بستگی به اعصاب خودت وضعیت ...

اتفاقا منو خواهرم ۷ سال اختلاف سنی داریم انقدر باهم صمیمی هستیم 

عزیزممممم.... دختر اولم ۲ سالشه دومی نوزاده... یه جوری میگه خواهر جوووون دلم آب میشه ... تعریف میکنه ...

ای جونم خدا حفظشون کنه هم واسه شما هم واسه هم 

چقد دقیق اختلاف سنشونه دختر دومی و سومی منم دوسالو یک ماه فرق دارن