2777
2789
عنوان

یه سوال جالب درمورد رابطه

367 بازدید | 19 پست

داشتم با مامانم در مورد روابط اینا رو صحبت میکردیم . یه سری چیز ها برای جفتمون بی معنی بود . دوستم یه ساعت با کاپلش چرت و پرت میگفتن عملا چی کار میکنی هیچی وااا ارزو کن موژم افتاد یا ... یه دختر پسر 27 29ساه دارن نقاشی میکشن وا این خونمونه من منتظرتم ی گلدون داریم گل چی بزاریم . یا لاس زدن مامانمم همینه                         یا لاس زدن به چی دردی میخوره مامانم میگه شاید اشتباه میکنیم ون طوری بهتره همه چی نباید دلیل داشته باشه . نظر شما چیه ؟

پس چیکار کنن راجع به اقتصاد صحبت کنن یا قبر بخرن پاشونو دراز کنن توش!

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نفهمیدم چی‌گفتی

منم

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

چرا متوجه نمیشم چی میگی🤕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...