2777
2789
عنوان

بلوغ داداشم

5098 بازدید | 10 پست

امروز رفتم خونه مامانم با شوهرم که شب هم بمونیم صبح رفته بودم داداشم هنوز خواب بود رفتم صداش کردم بلند شدم دیدم شلوارش و تشکش خیسه سریع پتو کشید رو خودش بعد بهونه آورد من رو بیرون کرد رفت تو اتاق خودش حموم حتی نیومد بره حموم بیرون بعد که رفت رفتم تو اتاقش دیدم تشکش تمیزه رفتم بیرون از مامانم پرسیدم چرا تشکش انقدر تمیزه گفت زنگ زدم اومدن شستن گفتم باشه دوباره به بهونه لباس عوض کردن رفتم تو اتاق دیدم بر خلاف همیشه نه تشک زرد شده نه اونقدری که مثل همیشه باشه نیست رفتم جلو سرمو خم کردم دیدم یه بوی خاصی میده رفتم با شوهرم جای خلوت صحبت کردم گفتش به بلوغ رسیده منم هم شن داداشت بودم همینجوری شده بودم شما کارتون نباشه من شب باهاش صحبت میکنم به مامانم هم نگفتم هنوز ولی چون بابام فعلا اینجا نیست الان از ساعت یه ربع به یازده اینا همسرم رفته باهاش یه صحبت مختصری بکنه بنظرتون کار خوبی بود که شوهرم باهاش صحبت کنه بعد اینم بگم با این که شوهرم ازش بزرگتره ولی وقتی باهم صحبت میکنن انگار داداشن همدیگه رو به اسم صدا میکنن به هم دیگه میگن سلطان ستون حتی یبار باهم مش.روب هم خوردن😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عنوان یه پسر بگم انقدر کنجکاویت اصلا کار جالبی نبود و اینکه خودش تو این سن همه چیز رو میدونه و ن ...

آخه من اصلا اطلاعی نداشتم و چون خودم هم در مورد این چیزا مامانم بهم گفته و چون بابام الان پیشمون نیست گفتم این کار رو بکنم چون نگران بودم

آخه من اصلا اطلاعی نداشتم و چون خودم هم در مورد این چیزا مامانم بهم گفته و چون بابام الان پیشمون نیس ...

درسته اما الان دیگه همه بچه ها همه چیو میدونن نهایتش یه سرچ میکنن همه چی میاد دستشون

درسته اما الان دیگه همه بچه ها همه چیو میدونن نهایتش یه سرچ میکنن همه چی میاد دستشون

نمیدونم واقعا یه لحضه نگران شدم که شاید چیزی ندونه و همین کار دستش بده هنوزم دارن باهم صحبت میکنن😐

نمیدونم واقعا یه لحضه نگران شدم که شاید چیزی ندونه و همین کار دستش بده هنوزم دارن باهم صحبت میکنن😐

نه بابا اگه نمیدونستم از دوستش میپرسید

نزار زیاد راجب این موضوع حرف زدنشون طول بکشه