2777
2789

من سر زمین موجهای آبی رفتم واقعا لذت بخش بود البته سال ۹۶رفتم الان خیلی بهترم شده سال ۴۰۰ دوباره تصمیم گرفتیم بریم مسافرت من مشهد رو پیشنهاد دادم فقط بخاطر موج های آبی رفتیم اما چه رفتنی تا رسیدم مشهد پریود شدم ونتونستم برم,🥴🥴🥴🥴وای بازم قصد دارم برم ومیرم به امید خدا انقدر که هیجان داشت عالی بود 😁😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من اغلب موجهای ابی میرم فضای برای بچه ها بهتره رسیدگی پرسنل قسمت کودکانم بهتره فقط تو این ف ...

میشه درباره فضای کودکانش ی کم توضیح بدی؟امنیت داره بچه ۷ ساله رو بذاری خودش بازی کنه یا باید بمونم پیشش؟هوای داخل مجموعه خیلی سرده؟اب گرمه یا ادم مریض میشه ؟ما پس فردا داریم میریم مشهد الان چک‌‌کردم دما ۸ درجه ست

شما کی تشریف بردی عزیزم؟

ابان 

تازه تو تعطیلی هم نرفتیم نمیدونم چرا انقدر شلوغ بود

قبلا هم رفته بودبم اما تو تعطیلی وحشتناک شلوغ فک کردیم به خاطر اونه 

حالا الان هوا سردتره فک کنم خلوت تره 

با بچه هم سخت تره 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

سلام من چند بار موجهای ابی و یکبار خروشان رفتم. موجهای ابی ازونجاییکه معروفتره خیلی شلوغه و کل تایمتون توی صف میگزره. موجهای خروشان خلوتتره و شاید ب همین خاطر ابش تمیزتره. گرمی ابشون و یادم نیست و قسمت بچهاروهم نمیدونم ولی فکر کنم موجای ابی بهتر باشه

قسمت بچه ها کاملا جداس و بزرگسال فرق داره یه محوطه هستش اما سرسره ایناش فرق داره امنیتشم اوکیه چند ن ...

یعنی نیازی نیست بمونم کنار دخترم؟امنیت داره بچه ها اذیت نکنن همدیگه رو؟اب این فصل گرمه یا ادم مریض میشه؟

ابان  تازه تو تعطیلی هم نرفتیم نمیدونم چرا انقدر شلوغ بود قبلا هم رفته بودبم اما تو تعطیلی وح ...

شما با بچه رفتین؟فکر کنم من باید کاملا کنار دخترم باشه کل تایم 

کاش اب سرد نباشه که بچه ها مریض بشن

میگما واس کسایی که شنا بلد نیستن چطوریه😐

سر سر ه سوار شو روی موج های تند رو تیوپ بزرگ دارن اونا رو میتونی استفاده کنی در ضمن اگر تنها نری با دوستی فامیلی اشنابی بری بیشتر خوش میگذره

میشه درباره فضای کودکانش ی کم توضیح بدی؟امنیت داره بچه ۷ ساله رو بذاری خودش بازی کنه یا باید بمونم پ ...

بچه شما چون بزرگتر از ۵ساله میتونید قسمت های دیگه هم ببرید برلی استفاده از سرسره ها قد بیشتر از ۱۳۰ برای رودخانه و ...بیشتر از ۱۱۰باید باشه

خودش قسمت کودکانه میتونه چون عمق اب ۵۰سانتع

من دخترم ۳سالشه خودش راحت بازی میکنه

فضا یکم سرده دمای اب خوبه ولی از اب خارج میشید احساس سرما میکنید مطمئنِ

خودتون اشراف دارید به قسمت کودکان

چون یه جایی که بقیه قسمت ها دید داره

قیمت غذاها هم اوکی و کیفیت تقریبا  خوبه رو به عالیه

قیمت ماساژ هزینه جداست اگع خواستید

برای تایم ناهار سعی کنید یا ۱۱باشه یا۳ و الا خیلی باید صف بایستید

حتما قبل وزود به فضای ابی دستبندتون رو شارژ مالی کنید و الا باید برای خرید هرچی دوباره مسافتی و بیاید داخل رختکن تا پذیرش صندوق شارژ کنه دستیندتونو.

سوال دیگه ای باشه در خدمتم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
بچه شما چون بزرگتر از ۵ساله میتونید قسمت های دیگه هم ببرید برلی استفاده از سرسره ها قد بیشتر از ۱۳۰ ...

چقدر کامل توضیح دادین عزیزم ممنونم 

شما کی رفتید عزیزم؟

اجازه میدن حوله ببرم کنار اب برای دخترم یا فقط با مایو اجازه ورود به سالن اصلی رو میدن؟

چقدر کامل توضیح دادین عزیزم ممنونم  شما کی رفتید عزیزم؟ اجازه میدن حوله ببرم کنار اب برای دخت ...

من تقریبا هر دوماه یکبار میرم به خاطر دخترم و البته با دوستان پایه😅نه هیچ چیزی اجازه ندارید اضافه ببرید.

اب ولرم هست

نگران نباشید فقط خیلی هی از اب خارج نشه بره جاهای دیگه

اول سرسره هارو برید بعد بقیه جاها

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود