2777
2789
فضا هم گرم بود ؟اخه ادم خیس باشه خیلی بیشتر احساس سرما میکنه من میترسم بچه م مریض بشه

داخل گرم بود اما یه جاهایی بود یکم احساس سرما میکردیممژرفتیم زیر دوش گرم یا ولرم درکل فکر نکنم سرما بخورید من با بچه ها نرفتم تنهایی رفتم چون حوصله بچه داری نداشتم یه سانس کامل در اختیار خودم بودم خیلی از خانما  که من باهاشون آشنا شدم همین کارو کرده بودن بدون بچه اومدم بودن کلا طلاهاتم در میارن به جز النگو که بهش دستبند میزنن  چون طلا گم میشه  رفتی خودت طلاهاتو دربیار من نمیدونستم وطلاهامو سپردم امانات ولعد از اتمام سانس تحویل گرفتم 

یعنی نیازی نیست بمونم کنار دخترم؟امنیت داره بچه ها اذیت نکنن همدیگه رو؟اب این فصل گرمه یا ادم مریض م ...

بچها که دعوا میکنن سر سرسره نه مریض نمیشی سشوار هست خشک خشک بیایین بیرون تمومه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا هر دوماه یکبار میرم به خاطر دخترم و البته با دوستان پایه😅نه هیچ چیزی اجازه ندارید اضافه ب ...

عزیزم شما که اینقدر کهنه کاری 😄موج های ابی بهتره یا موج های خروشان؟

همزمان میشه همسرم هم قسمت مردونه باشه؟

سرسره های بچه ها خطرناک نیستن یا مثلا بچه ها همدیگه رو اذیت نمیکنن

داخل گرم بود اما یه جاهایی بود یکم احساس سرما میکردیممژرفتیم زیر دوش گرم یا ولرم درکل فکر نکنم سرما ...

اره بدون بچه بهتره قطعا 

من فکر کنم نتونم زیاد جایی برم چون میترسم بچه مو تنها بذارم 

عزیزم شما که اینقدر کهنه کاری 😄موج های ابی بهتره یا موج های خروشان؟ همزمان میشه همسرم هم قسمت مردو ...

قسمت مردانه همزمان یه ساعت مشخص کنین اون موقع هردو بیاین کارتم ببر آبمیوه اینا بخری طلاهاتم دربیار نمیذارن 

من تقریبا هر دوماه یکبار میرم به خاطر دخترم و البته با دوستان پایه😅نه هیچ چیزی اجازه ندارید اضافه ب ...

عزیزم میتونی بگی مشهد کجاها بریم برای تفریح؟و اینکه برای خرید کجا خوبه جنساش و گرون نیست