2777
2789

من داییم بهم بی احترامی کرده بود و قیافمو مسخره میکرد  با داییم سرد شدم مامانم گیر داد مرخصی بگیر بریم خونشون مرخصی نمی‌ده عید بریم گفتم من خونه دایی نمیام یه خورده بحثم شد با مامانم سر اینکه جایی که بهم بی‌احترامی شده نمی‌خوام برم برگشت بهم گفتم اخلاقت گنده و کاش نداشتمت و از حالا به بعد نه تو دختر منی نه من مادر تو دلم گرفت از ته قلبم خواستم کاش وجود نداشتم خیلی حالم گرفته شد 

حامی ندارم به برادرم کوچکترین بی احترامی کنن مادرم پشتشه یا دعوا کنه میگه حق داره خستش می‌کنن

چرا داشتن حمایت خانواده آغوش پدر و مادر برای یه دختر باید بشه بزرگترین آرزو

امشب از ته قلبم فرو ریختم زار زدم خیلی دلم شکسته گفتم یه روزی ازدواج میکنم میرم حتی پشت سرمم نگاه نمیکنم 

دلم نمی‌خواد هیچوقت برای بچه هام مثل مادر خودم باشم 

‌ هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️

کاش میتونستم بغلت کنم🫂🥺

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادره عصبی شده یه چیز گفته به دلت نگیر 

تو هم اصلا تنها و بی کس نیستی 

خدا کنار هممون هست تو خلوتت وجودشو سعی کن حس کنی

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

مادره عصبی شده یه چیز گفته به دلت نگیر  تو هم اصلا تنها و بی کس نیستی  خدا کنار هممون هس ...

همیشه داره همینو میگه محبش و فرق گذاشتنشو بین خودم و برادرم همه متوجه میشن 

متاسفانه آدم ها اصلا معنی بعضی حرف هایی که میزنن رو نمیفهمن، بعضی حرف ها ممکنه به انسان آسیب جبران ناپذیری بزنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

شاید فک کنی فقط تو اینطوری هستی

ولی هر مادری بی چون و چرا دنبال تحقیر فرزندشه 

تازه جلو خانواده خودش که بدتر

لطفا نگین نه اینطوری نیس که صد تا مورد اینجوری دیدم از جمله مادر خودم

بدونی چقدر دلم بغل میخواد خیلی تنهام 

فداتشم من 

اینم میگذره 

درست میشه همه چی قشنگمممم🥺🫂❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

شما خیلی زیبا و ارزشمندی🥹😍❤️

همیشه داره همینو میگه محبش و فرق گذاشتنشو بین خودم و برادرم همه متوجه میشن 

شرایط و نمیشه عوض کرد عزیزم 

اما خودتو میتونی عوض کنی اونقدر قوی کن خودتو که با دیدن این تفاوتا نه تنها راحت ببینی بلکه راحتم کنار بیای

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

متاسفانه آدم ها اصلا معنی بعضی حرف هایی که میزنن رو نمیفهمن، بعضی حرف ها ممکنه به انسان آسیب جبران ن ...

واقعا همینطوره امشب تو دلم گفتم کاش یا نبودم یا خودمو بکشم راحتش کنم 

شاید فک کنی فقط تو اینطوری هستی ولی هر مادری بی چون و چرا دنبال تحقیر فرزندشه  تازه جلو خانوا ...

هیچوقت داداشم تحقیر نشد 

فداتشم من  اینم میگذره  درست میشه همه چی قشنگمممم🥺🫂❤️

دورت بگردم 😔❤️