2777
2789

من ۷م و۸م علائم تخمک گذاری داشتم تخمدان سمت چپم تیر می‌کشید و ترشح آبکی داشتم  اقدام کردم البته قبلش و بعدش هم اقدام داشتم 

الان فردا موعدمه از روز تخمک گذاری تا الان اصلا دل درد نداشتم  امروز تخمدان راستم سمت راستم تیر میکشه ول میکنه دوباره ی جوری میشه انگاری چیزی توشه 

سینه چپم از ۴و۵ روز قبل درد گرفته انگاری ورم کرده 

تکرر ادار و یبوست و بی حوصلگی هم از علائم های دیگمه و اینکه چند روز هم هس شکمم یکم ورم کرده نسبت ب قبل چون اصلا شکمم صافه و ندارم 

الان کی بیبی چک بزنم؟ بنظرتون باردارم؟ 

دعام کنید پریود نشم 😭

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر علایم تلقین هست

چند روز بعد از موعودت بی بی چک بزن

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

انشالله باردار باشی عزیزم

مرسی خدا از دهنت بشنوه

دیگه اینقد استرس دارم اینقد اینجا میچرخم نمیدونم چیکار کنم

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

علایم بارداری بعد۶هفته میادصبرکن ۷روزبعدموعدت بی بی بزن ایشاله هستی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

من تازه آزمایش دادم مثبت شده ولی هیچ کدوم این علائمو ندارم

فقط روز موعد پریودیم دل درد پریودی داشتم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
مرسی خدا از دهنت بشنوه دیگه اینقد استرس دارم اینقد اینجا میچرخم نمیدونم چیکار کنم

استرس نداشته باش خود استرس خودش عامل اصلی باردار نشدنه..بسپر بخدا حتما وقتش خدا ی فرشته میکاره تو دلت 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡