2777
2789
دارم،بعدزایمان بدترم شد

این افکار ممکنه از افسردگی باشه

پیگیر مداوای افسردگی‌ باش

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اینا ژنتیکیه 

زن داییم شنیده بود سیب خوشگل میکنه بچشو کلی سیب می‌خورد...دختر حامله بود

طفلک پسرش خوشگله اما دخترش نه بینیش برعکس بزرگ شده ...

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙

عزیزم من کاملا درکت میکنم . دختر منم ۷ماهه داره. تا پنج ماهگی منم همش میکفتم چقدر سبزست . چرا اینقدر پوستش تیرست خدایا . ولی اینا ناشکری هستش الان عاشقشم من. مگه ما سفید پوست بودیم چیکار کردیم. من خودم تعریف از خودم نباشه خیلی پوستم سفیده. مو خرمایی چشما عسلی . بچم هیچیش بمن نرفته. خوب معمولا بچه دختر به باباش میره . الان دخترم کپی باباش و پدربزرگشه. اولا همش تو ذهنم این جمله که چرا سبزست میومد . چرا این شکلیه چرا چشاش رنگی نیستش . ولی عزیزم دخترت زیباست با استعدادای خاص خودش . باهوشه. اینارو بیین . هرچقدر بزرگتر بشن رنگ پوستش بیشتر باز میشه. بسشتر تو دل بروتر میشن . ما نباید بخاطر نظرات چرت و پرت بقیه نسبت به پاره تنمون ابنجوری فکر کنیم

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹