2777
2789

۱۰ نفره خیلی بهتر مقابل ژاپن  بازی کردن 

کاش طارمی بازی نمیکرد

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جو ورزشگاه خیلی بد بود،اخراش بنده خدا ها دست و پاشون میلرزید ولی خب واقعا بازیکنایی مثل طارمی یه گوشه گریه کردنشون بیشتر سود داره تا بازی کردنشون 

با صد هزار جلوه برون آمدی که من با صد هزار دیده تماشا کنم تو را.
چیکار ب جو دارن چنتا موقعتو ریدن توش

میشه بپرسم چندبار تو مسابقات ورزشی شرکت کردی که همچین نظر چرتی میدی ؟مسابقه نصفش به جو مربوطه

میشه بپرسم چندبار تو مسابقات ورزشی شرکت کردی که همچین نظر چرتی میدی ؟مسابقه نصفش به جو مربوطه

بازیکنی مث طارمی ک کلی برا جارجیا گل زده و کلی بازی تو ورزشگاها داشته نباید دیگه براش این چیزا مهم باشه فق باید فکر بازی خوب و گل زدن باشه ...نظر تو چرته 

امام رضا عاشقتم💜
بازیکنی مث طارمی ک کلی برا جارجیا گل زده و کلی بازی تو ورزشگاها داشته نباید دیگه براش این چیزا مهم ب ...

دقیقه‌ی اخر،کل هوادارا عرب،تنها دلخوشی ملت هم به تو بسته باشه هوادارای کشورت اینقدر بهشون بی احترامی شده باشه که از سالن چهل هزار نفری فقط یه هزار تا بلیط اونم به طور پراکنده بهشون داده شده باشه،قطعا طرف نمیتونه بازی همیشه رو داشته باشه و منظور من با بازیکنی مثل طارمی که همون بهتر بره بیرون گریه کنه نیست،با کسی مثل جهانبخشه که تا لحظه آخر داشت میدویید