2777
2789
عنوان

لعنت به قلعه نویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 63 پست
از اول تا آخرش حرص خوردم چرا انصاری و قاعدی رو نمیاره داخل خدا لعنتششش کنهههه

طارمیه لاشی باید اون بیرون گریه میکرد عنعانی رید ب معنای واقعی

دنیا همه سَر به سَر خیال است،خیال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازی با ژاپن یکم مغرورشون کرد نباید هیچ کس رو دست کم گرفت  کی فکر میکرد کره به اردن ببازه ولی ...

اصلا مغرور نبودن تمام بازیکنا جز طارمی جون کندن تلاش کردن 

جهانبخش خودشو پاره کرد 

ولی داور خریده بودنورزشگاه به نفعشون بود 

میزبان بودن 

همه چی به نفع اونا بود

اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم   

من دیگه نمیتونم میخوام فحش بدم

اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم   
اصلا مغرور نبودن تمام بازیکنا جز طارمی جون کندن تلاش کردن  جهانبخش خودشو پاره کرد  ولی د ...

۹۰ درصد تماشاچیا قطری بودن،داور کویتی بود 

طارمی برا لیگ اروپا شیره برای تیم ملی گربه😑

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

نمی دونم چرا داورهای ما از فرصت های تعویض شون استفاده نمی کنن واقعا یعنی ما کس دیگه ای رو نداشتیم جای قدوس که از اول بازی تمام پاساش اشتباه بود بزاریم بخدا بدترین تعویض ها رو انجام داد وقتی کسی نمی تونه بازی کنه چرا باید تو زمین بمونه لژیونرها کار ما رو خراب کردن بابا هر که رو فرم نیست باید بیاد بیرون دیگ

بازی با ژاپن یکم مغرورشون کرد نباید هیچ کس رو دست کم گرفت  کی فکر میکرد کره به اردن ببازه ولی ...

اخه با این تجربشون دیگه نباید مغرور بشن

مگه میشه بازی ب این مهمی رو شل و ول بازی کرد

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"