نمیدونم این نفهم چشه با قاعدی چپه از همون اول ک دید طارمی نمیتونه بازی کنه با قاعدی تعویضش نکرد
خدا لعنتش کن
اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم
هیچکس اندازهی خودشون که اینهمه تمرین کردن و تو اردو بودن و فشار روشون بوده اذیت نشده.
قسمت نبوده،وگرنه حداقل اون توپ آخری میرفت تو دروازه نه تو تیرک.
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷
خدایی دیگه اینجوری نگو خیلی خوب بازی کردن کاش اون توپ به تیرک نخورده بود😭
طارمی خوب بازی کرد؟قشنگ رید معلوم بود روحی و ذهنی اماده نیست
اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دادرو خریده بودن عنا اخه میزبان عرب رقیب عرب داورم عرب؟
اره داورو خرزده بودن
ورزشگاه به نفعشون بود
حتی من به در دوازه شونم مشکوکم نیمه اول همه شون ب یه نقطه خاص ک میرسیدن زمین میخوردن انگار چیزی ریخته بودن
خدا لعنتشون کنه
من پرسپولیسیم ولی کنعانی چ گوهی خورد؟ باز اگه قاعدی میومد میبردیم
کاش کنعانی از پرسپولیس هم بره زودتر
کلا تعطیله
به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد