2777
2789
چرا

اخه دوستای من همه دوتا بچه بودن بنظرم بی کلاس بود ما سه تا بشیم

یه مسئله دیگم که هست اینه که دوست ندارم مامان و بابام بجز خودمو خواهرم مامان و بابای کس دیگع ای باشن

وقتی پنج سالم بود خواهرم بدنیا اومد چون بچه بودم حضورشو پذیرفتم اما الان دیگه ۱۹سالمه و نمیتونم

منم اون موقع یه بچه داشتم مادرشوهر اشغالم میگفت دو تا هم کمه اگه یکیش مرد حداقل دو تای دیگه داشته با ...

قدیمیا کلا همچین طرز فکری داشتن

چون مرگ و میر بچه ها زیاد بوده

منم چند بار اینو شنیدم از پیرزنهای فامیل

که می گن کاش فلانی یکی دیگه هم بیاره واسه اطمینان

مادربزرگ خودم ۶ تا اورده ۳ تاش مردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین الآنم هست من زیاد دیدم بچشون میمیره و تک فرزند هم بوده

اره ولی خب قدیم اکثرا تو کودکی در اثر بیماریهای واگیردار می مردن 

الان پزشکی پیشرفت کرده

به همین خاطر گفتم که اون خانم ناراحت نشه شاید مادرشوهرش واقعا نیت بدی نداشته

قدیمیا کلا همچین طرز فکری داشتن چون مرگ و میر بچه ها زیاد بوده منم چند بار اینو شنیدم از پیرزنهای ...

بله مادر منم اگه دو تای دیگش میموند الان هشت تا بودیم آخه آدم چیزی بگه یجوری میگه قلب طرف نشکنه نه مثل مادر شوهر من مامان منم ترس از نازایی همیشه میگه یکی بیارین بعدی و خواستین بیارین نخواستی هم خود دانی

هرکسی خر باشه 

بی ادب🤬🤬🤬🤬🤬

خرتویی

نی نی یارکاربری که جوابش رودادم به کسانیکه بچه سوم میخوادمیگه خر

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......