2777
2789

کسانی که فرصت و هزینه ی کافی برای خوشبخت کردن بچه های زیاد داشته باشند یا با تلاش خودشون یا با دسترنج دیگران 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکسی که هم از لحاظ مالی اوکی باشه و هم اعصاب قوی و صبر زیاد داشته باشه

من که دیگه نمیخام.. خداکنه بچه هام که بزرگ شدن این روزای سخت یادم نره و دوباره فیلم یاد هندستون نکنه😑

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

همه چی بسته به شرایط زندگی داره 

اگه تنت سالم باشه 

اگه وضعیت اقتصادی مناسب داشته باشی 

اگه از لحاظ روحی سالم باشی .

اگه حوصله ی بچه رو داشته باشی

اگه رابطه با همسرت خوب باشه 

اگه همسرت قابل اعتماد و صبور باشه 

چرا که نه 

من با دومیشم موافق نیستم چه برسه به سوم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
🤣🤣🤣خندم گرفت ۱۲تا رو میخوایی چیکار

یچیزی بنام ساپورت مالی و روحی شنیدن تکرار جیکنن فقط

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

۳تا فک نکنم خدا بهم بده بنابراین استرس ندارم

یه پیرزن تو فامیلمون بود میخاست نصیحت کنه حداقل دوتا بچه بیارین میگفت ننه شاید یکیش مرد حداقل دوتا بیار یکیش برات بمونه

ینی قشنگ با روح و روانت بازی میکرد که ۵تا هم بیاری

سه بچه ای که اتفاقا جدیدا باب شده.. دوسه سالیه... قبلنا تا سالها دوبچه ای بودن اکثریا حق بیشتر از دو ...

دقیقا الان ۳بچه مد شده

سیاست های دولتم بی تاثیر نیست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

🤣🤣🤣خندم گرفت ۱۲تا رو میخوایی چیکار

من عاشق بچه ام .

دو سه تا خودم میزاییدم و مابقی را هم از پرورشگاه می اوردم ‌.

همه کنار هم زندگی میکردیم تو خونه ۱۰۰۰ متری 😁✌

کلا خانواده یکدست و پر جمعیت دوست دارم .

ولی به یک بچه اکتفا کردم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سه بچه ای که اتفاقا جدیدا باب شده.. دوسه سالیه... قبلنا تا سالها دوبچه ای بودن اکثریا حق بیشتر از دو ...

باب شده؟ کجا؟ حتما بین بلاگرا اونم برای جذب فالویر و پول بیشتر

وگرنه مردم عادی خرج یه دونه رو هم به سختی در میارن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
یچیزی بنام ساپورت مالی و روحی شنیدن تکرار جیکنن فقط

من از شما عذرخواهی میکنم نازنین زهرای گرامی که نظر دادم 😁🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...