2777
2789
عنوان

تاری ناگهانی چشم تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 14291 بازدید | 48 پست

شاید چشمت ضعیفه برای منم اینطور شد یهویی تاردیدم رفتم دکتر گفت که آستیگماته ودکترم شک کرد که چرا ناگهانی بوده ازقرنیم عکس گرفت تشخیصش قوز قرنیه بود درکل چیز خاصی نیس یمقدار چیزای شیرین بخور اگ دیدی اوکی نشدی اول برو متخصص چشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستت رو چشمت نبوده تو خواب  یا به صورت‌ نخوابیدم منم اینطور شدم از بد خوابیدن

نه دستم رو چشمم نبوده ولی چند روزه دایم کارم گریه ست.ممکنه به این دلیل باشه؟اینهمه آدم گریه میکنن تار میبینن؟یا چی؟

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
من پارسال چشم عفونت کرد تار شد ولی شما میگی خوابیدی بیدار شدی... میگم شاید بدجور خوابید تحت فشار بود ...

نه گلم.با گریه زیاد تار میشه؟چبکار کردید خوب شد؟

نه دستم رو چشمم نبوده ولی چند روزه دایم کارم گریه ست.ممکنه به این دلیل باشه؟اینهمه آدم گریه میکنن تا ...

گریه زیاد باعث تاری دید میشه من خودمم الان تاری دید دارم نمیدونم از چیه

ببین دلایل مختلف می‌تونه داشته باشه من مادرم دقیقاً همینجوری شد ۱۰ سال پیش یهو چشم چپش تار شد و الان ...

یا امام زمان 😭حدس من اینه که با گریه اینطور شده ولی آخه مگه میشه به همین راحتی؟

نه گلم.با گریه زیاد تار میشه؟چبکار کردید خوب شد؟

خییلی خیلی گریه کنید تار میشه.

من رفتن دکتر بهم قطره استریل چشمي داد خوب شدم 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
یا امام زمان 😭حدس من اینه که با گریه اینطور شده ولی آخه مگه میشه به همین راحتی؟

ببین نمی‌دونم تا نری پیش دکتر واقعاً مشخص نمی‌شه من مورد مامان خودم اینجوری بود به خاطر این بود که توی تابستون ۳۰ روز تمام روزه می‌گرفت توی اون گرما به خودش سختی می‌داد موقع افطار تا سحرم دو تا سه تا لیوان بیشتر آب نمی‌خورد عملاً رگ چشم خشک شده بود از بین رفته بود و هیچ درمانی براش نداشت مورد مادر من اینجوری بود من نمی‌دونم واقعاً مورد شما چه جوریه تا وقتی هم که نری واقعاً پیش دکتر معاینه نکنه اسکن نگیره هیچ چیزی رو نمی‌شه پیش بینی کنی ولی به نظر من زود برو چون دکتر به مادر من گفت اگر دو سال جلوتر میومدی و من می‌فهمیدم که مورد اینجوری و رگ چشمت داره خشک میشه یه قطره خارجی برات می‌نوشتم اون قطره خارجی رگ چشمتو باز می‌کرد از این وضعیت نجات پیدا می‌کردی ولی دیر اومدی شما وقتو تلف نکن بلافاصله برو دکتر

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
واااا چیزی نشده گفتم اگررررر ادامه پیدا کرد توی دراز مدت چیزی نیست. شاید چشمت تحت فشار بوده یا همچ ...

گریه می تونه باعث تاری بشه؟